Huis > W > Wat Is Verbindingsfout?

Wat is verbindingsfout?

Je ziet deze fout wanneer de pagina je te vaak heeft geprobeerd om te leiden. Soms worden pagina's niet geopend omdat cookies niet correct functioneren. Probeer de cookies te wissen om de fout op te lossen. Je ziet deze fout als de pagina een fout bevat die Chrome niet kan interpreteren.

Lees verder

Heeft de verbinding geweigerd?

Schakel uw antivirusprogramma uit

Uw antivirusprogramma kan echter soms uw internetverbinding verstoren, en als dat gebeurt, krijgt u het fout verbinding geweigerd fout. Om dit probleem op te lossen, moet u uw antivirusprogramma tijdelijk uitschakelen en controleren of het probleem zich blijft voordoen.
Vervolgens, kan geen verbinding maken met https? Zonder een geldig certificaat kan er geen HTTPS-verbinding tot stand worden gebracht. Zonder SSL dus geen HTTPS. De meeste moderne browsers geven netjes een melding als het SSL-certificaat van de website die je wilt bezoeken niet op orde is. Zo word je beschermd tegen het onbedoeld bezoeken van onveilige sites.

Waarom krijg ik geen toegang tot een website?

Er zijn veel mogelijke redenen waarom u een website niet kunt bereiken. De website kan plat liggen, of er kan een probleem zijn met uw internetverbinding. Een andere mogelijkheid is dat de website uw IP-adres blokkeert of een firewall gebruikt waardoor u geen toegang krijgt tot de site. Kan bepaalde sites niet openen Ziggo? Er zijn een paar redenen waarom je bepaalde sites niet kunt openen met Ziggo. De eerste reden is dat de site plat ligt of technische problemen heeft. De tweede reden is dat Ziggo de site om de een of andere reden blokkeert. De derde reden is dat je misschien geen actieve internetverbinding hebt. Als je problemen hebt met het openen van een specifieke site, moet je contact opnemen met de klantenservice van Ziggo voor meer hulp.

Bovendien, waarom melding verbinding is niet prive?

Als je browser het SSL-certificaat van een bepaalde website niet kan valideren, kan er geen beveiligde verbinding tot stand worden gebracht. De meeste browsers zorgen er dan voor dat je dergelijke sites niet kunt bezoeken en tonen de foutmelding 'Je verbinding is niet privé'. Wat betekent uw verbinding is niet beveiligd? De fout treedt op meerdere beveiligde websites op. Als u dit probleem op meerdere niet-gerelateerde HTTPS-websites tegenkomt, geeft dit aan dat iets op uw systeem of netwerk uw internetverbinding onderschept en certificaten injecteert op een manier die niet door Firefox wordt vertrouwd.

Wat is fout 101?

Fout 101 Logische fout - Logische fouten manifesteren zich wanneer de gebruiker de juiste gegevens invoert, maar het apparaat het verkeerde resultaat oplevert. Dus, waarom kan ik niet alle sites openen? Als je een foutmelding krijgt wanneer je een website probeert te openen, kan dit verschillende oorzaken hebben. Misschien is de server van de website tijdelijk niet bereikbaar, of is de website misschien verhuisd naar een andere URL. Soms worden bepaalde websites geblokkeerd door je internetprovider of door de overheid. Als je niet zeker weet wat de oorzaak van het probleem is, kun je contact opnemen met de website-eigenaar of met je internetprovider.

Hoe los ik een privacy fout op?

Als je een privacy fout tegenkomt, kun je de volgende stappen nemen om het probleem op te lossen:
1. Ga naar de privacy-instellingen van je apparaat en zorg ervoor dat de optie ' delen met apps ' is ingeschakeld.
2. Controleer of de app waarmee je de fout hebt gevonden, toegang heeft tot de door jou gewenste gegevens. Als dit niet het geval is, kun je de toegang tot de gegevens weigeren.
3. Sluit de app en start deze opnieuw op.
4. Probeer de app opnieuw te gebruiken en controleer of de fout is opgelost.

Door Austreng Laity

Hoe controleer je in de internetbrowser of de verbinding veilig is? :: Waarom gaan Apple opladers zo snel kapot?
Handige links