Huis > W > Wat Kun Je Doen Tegen Krassen Op Je Telefoon?

Wat kun je doen tegen krassen op je telefoon?

Het werkt simpel! Dep wat tandpasta op een wattenstaafje of een (schone) zachte doek en wrijf in een ronddraaiende bewegingen over het scherm totdat de kras weg is. Daarna verwijder je met een vochtig doekje de overtollige tandpasta van je scherm. Let op!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Welke tandpasta om krassen te verwijderen?

Tandpasta tegen krassen

Maar ook tegen krassen in glazen is het een zeer effectief middel. Het is in dit geval belangrijk om een witte tandpasta te gebruiken, dus geen gel. En bij voorkeur één met zuiveringszout. Maak het glas schoon met water en een doekje en laat het goed drogen.
Trouwens, hoe kan ik krassen van mijn auto verwijderen? Een scratch remover of lakstift blanke lak is vaak al voldoende om deze licht beschadigingen op te lossen. Even oppoetsen met een doek of licht bijwerken met een lakstift en de lichte beschadiging is weggewerkt.

Wat dit betreft, hoe gebruik je krasverwijderaar?

Er zijn een paar manieren om krasverwijderaar te gebruiken. De eerste manier is om het direct op de kras aan te brengen, en dan met een zachte doek uit te wrijven. De tweede manier is om het op een doek aan te brengen en dan met de doek over de kras te wrijven. De derde manier is om het op een watje aan te brengen en dan met het watje over de kras te wrijven. Hoe krijg je krassen uit plastic? Er zijn een paar manieren om krassen uit plastic te verwijderen. Een daarvan is het gebruik van een polijstmiddel. Dit is te vinden bij de meeste autozaken. Breng het mengsel aan op een schone doek en wrijf het in een cirkelvormige beweging in de kras. Een andere manier is het gebruik van alcohol en een watje. Dep het watje in de alcohol en wrijf het in de kras.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Hoe krijg ik kleine krasjes uit glas?

4 manieren om krassen uit glas te verwijderen

  1. Met tandpasta. Je maakt niet alleen je tanden schoon met tandpasta, ook is het witte goedje perfect om krassen te verwijderen!
  2. Schuren met zuiveringszout.
  3. Polijsten met metaalpoets.
  4. Krassen verwijderen met nagellak.
Dienovereenkomstig, hoe krijg je een barst uit je scherm? Je smeert de tandpasta met behulp van een wattenstaafje over de barst of kras. Vervolgens draai je het staafje in kleine kringetjes rond, totdat je de kras niet meer ziet. Daarna kun je je telefoon schoonmaken met een doekje, zoals een brillendoekje, om ervoor te zorgen dat de tandpastaresten van het scherm verdwijnen.

Hoe krijg je een kras uit je horloge?

Maak eerst het glas goed schoon en zorg ervoor dat er geen vuil achterblijft. Laat het vervolgens goed drogen. Pak vervolgens een schoon microvezeldoekje, waar je een klein beetje tandpasta op doet. Leg het doekje met de tandpasta op de kras en wrijf 30 seconden lang met cirkelbewegingen over de plek. Kun je polijsten met tandpasta? Ja, je kunt tandpasta gebruiken om te polijsten. Tandpasta bevat natriumfluoride of fluoride, wat helpt bij het voorkomen van tandplak en tandsteen. Fluoride maakt tanden ook sterker en gaat gebitsverlies tegen.

Is zuiveringszout goed voor je tanden?

Ja, baking soda is goed voor je tanden. Het helpt om tandplak te verwijderen en tanden te whiten.

Door Meunier

Vergelijkbare artikelen

Kun je de auto poetsen met wd40? :: Hoe stream je een liedje op Spotify?
Handige links