Huis > H > Hoe Werkt Digital Editions?

Hoe werkt Digital Editions?

Adobe Digital Editions (ADE) is gratis software waarmee je eBooks vanuit andere bronnen aan je Kobo eReader kunt toevoegen.

  1. Een eBook lezen dat je geleend hebt uit de bibliotheek.
  2. lezen een beveiligde PDF-bestand dat u ' hebt gekocht van de Kobo boekhandel.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Dienovereenkomstig, hoe open ik adobe digital editions?

Adobe Digital Editions installeren op Windows 10, 8, 7 en XP

  1. Ga naar https://www.adobe.com/solutions/ebook/digital-editions/download.html en selecteer Digital Edition 4.5.2 Windows (8,24 MB) downloaden.
  2. Selecteer Bestand opslaan om het installatieprogramma op te slaan en installatie te starten.
Hoe kan ik mijn eReader autoriseren met Adobe Digital Editions? Ga in Adobe Digital Editions naar 'Apparaten'. Klik op de naam van je e-reader, zodat deze blauw wordt. Kies in het menu voor de optie 'Apparaat autoriseren'.

Dienovereenkomstig, waarom werkt adobe digital editions niet?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom Adobe Digital Editions niet werkt zoals verwacht. Zorg ervoor dat u de laatste versie heeft geïnstalleerd. Adobe werkt de software regelmatig bij, dus misschien is er een nieuwere versie beschikbaar die bugs verhelpt die problemen veroorzaakten.
Als u nog steeds problemen heeft, is het mogelijk dat de beveiligingsinstellingen van uw computer voorkomen dat Adobe Digital Editions goed werkt. Probeer Adobe Digital Editions toe te voegen aan de lijst van toegestane programma's in uw beveiligingssoftware.
Als u nog steeds problemen heeft, is er mogelijk een probleem met de DRM op uw e-boek. DRM is een vorm van kopieerbeveiliging, en kan soms problemen veroorzaken met legitieme software zoals Adobe Digital Editions. Probeer de DRM van je e-boek te verwijderen en kijk of dat het probleem verhelpt. Dus, hoe zet je boeken van de bibliotheek op je e-reader? Als het gaat om het downloaden van eBooks van uw openbare bibliotheek naar uw eReader, heeft u een geldige bibliotheekpas en pincode nodig. Vervolgens kunt u met uw computer Adobe Digital Editions downloaden en autoriseren met uw bibliotheekpas. Zodra dat is gebeurd, kunt u uw eReader met een USB-kabel op uw computer aansluiten en de eBook-bestanden naar uw apparaat slepen.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Hoe verwijder ik boeken uit Adobe Digital Editions?

E-book verwijderen via Adobe Digital Editions

Selecteer in het linkervenster je e-reader. Je ziet nu in het rechtervenster welke e-books op de e-reader staan. Selecteer het e-book dat je wilt verwijderen. Klik op de rechtermuisknop om een venster te openen met de optie 'Verwijderen uit Bibliotheek'.
Kan boek op eReader niet openen? Laad je eReader op

Probeer je eReader minimaal een uur op te laden. Probeer een andere USB-kabel of een andere USB-poort op je computer als je eReader niet wil opladen. Als de batterij van je eReader helemaal leeg is, kan het tot 15 minuten duren voordat hij reageert nadat hij op stroom wordt aangesloten.

Kan gedownloade boeken niet openen?

Als uw e-boek of audioboek niet kan worden geopend of gedownload, probeert u de volgende stappen.

  • Stap 1: De verbinding en updates controleren.
  • Stap 2: Opnieuw laden en opnieuw downloaden.
  • Stap 3: Laad de Google Play Boeken-app opnieuw.
  • Stap 4: Check of het boek is verborgen.
Men kan zich ook afvragen: kan acsm bestand niet openen? De meeste acsm-bestanden zijn DRM-beschermde e-books die zijn gekocht via Adobe Digital Editions. Als u deze bestanden niet kunt openen, heeft u mogelijk niet de juiste software om ze te openen.
Om een acsm-bestand te openen, hebt u de Adobe Digital Editions-app nodig. Deze app is gratis te downloaden op de website van Adobe. Nadat u de app hebt geïnstalleerd, kunt u het acsm-bestand openen door het te sleepen naar het Adobe Digital Editions-venster.

Wat dit betreft, kan adobe digital editions niet autoriseren?

Bij het activeren van Adobe Digital Editions krijg ik de melding "Adobe Digital Editions kan niet autoriseren".
Waarom kan ik Adobe Digital Editions niet autoriseren?

Door Cherri

Vergelijkbare artikelen

Kan autorisatie uit ADE niet verwijderen? :: Is Kaartje2go anoniem?
Handige links