Huis > H > Hoe Werkt Digitale Fotolijst Met Wifi?

Hoe werkt digitale fotolijst met wifi?

Digitale fotolijst met wifi zorgt voor contact momenten op afstand. Deze digitale fotolijst heeft een ontvangstoptie om foto's via wifi te ontvangen. Dit maakt het mogelijk dat u eenvoudig via een app foto's stuurt naar de fotolijst. Stuur bijvoorbeeld een foto van vakantie naar de fotolijst bij oma thuis.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Dienovereenkomstig, hoe veilig is frameo?

Frameo is veilig en simpel

Er wordt namelijk een gesloten netwerk gecreëerd en foto's worden door Frameo niet op het Internet opgeslagen. Het werkt dus niet op een omgeving die op een cloud is gebaseerd. Hoewel de werking van de app en de software anders suggereert.
Dienovereenkomstig, wat is een frameo? Volgens de definitie is een frameo een beeld in een film of video die vastgelegd is op afzonderlijke strips van film of videotape. Het woord wordt ook wel gebruikt om een ​​individueel beeld in een serie van beelden te beschrijven.

Hoe werkt de Frameo app?

De Frameo app is een draadloze fotolijst waarmee gebruikers digitale foto's kunnen verzenden en ontvangen. De app maakt via Bluetooth verbinding met het mobiele apparaat van de gebruiker en downloadt en toont vervolgens de foto's die naar het Frameo-account van de gebruiker zijn verzonden. Met de app kunnen gebruikers ook fotoalbums maken, foto's delen met andere Frameo-gebruikers en de foto's bekijken die met hen zijn gedeeld.

Door Glanti Christofferso

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je een handtekening op je telefoon? :: Hoe is de digitale camera ontstaan?
Handige links