Huis > W > Wat Kan Je Allemaal Kijken Op Discovery Plus?

Wat kan je allemaal kijken op Discovery Plus?

Wat biedt Discovery+?

Kies je voor Discovery+ dan kun je de beste series en documentaires van tv-zenders als Animal Planet, Discovery, Discovery Science, Food Network, HGTV (Home & Garden TV), ID, Motortrend, Paranormal, Magnolia Network, TLC, Eurosport 1, Eurosport 2 en BBC.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik VR films kijken?

Bent u geïnteresseerd in het afspelen van uw eigen materiaal, films of series? Dat kan via een aantal verschillende apps. Het meest gebruikte platform is de Oculus Cinema, die op alle platforms kan worden gebruikt. Whirligig is een populaire app op Steam.

Hoe krijg je Discovery Plus op je tv?

Download de app voor discovery+ op je Smart TV, stream via een Chromecast of Apple TV vanaf je mobiel, tablet of laptop, download de applicatie via je Playstation 4, deel je scherm via een HDMI-kabel of kijk via een webbrowser op je televisie. Wat dit betreft, hoe krijg ik discovery plus op tv ziggo? Op dit moment is het (nog) niet mogelijk om Discovery Plus te kijken bij Ziggo en KPN via een zender. De streamingdienst wordt niet aangeboden via de tv-ontvanger. Als je een Smart tv hebt kun je de Discovery+ app installeren.

Is er reclame op Discovery Plus?

Ja, er is reclame op Discovery Plus. Discovery Plus is een streamingdienst die advertentie-ondersteunde en advertentie-vrije abonnementen aanbiedt. Vervolgens, hoeveel mensen kunnen op discovery plus? Er is geen vast antwoord op deze vraag omdat het kan afhangen van een aantal factoren, zoals het specifieke discovery plus plan waarop u bent geabonneerd en het aantal apparaten dat u op uw account hebt geregistreerd. In het algemeen staan de meeste discovery plus-plannen echter toe dat meerdere gebruikers tegelijkertijd zijn aangemeld en inhoud bekijken.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik 3D kijken op mijn TV?

Een digitale tv-ontvanger is vereist voor aansluiting op de 3D-televisie. Een blu-rayspeler is vereist om een 3D-film te bekijken. Deze speler moet worden gebruikt voor het afspelen van een 3D-disc.

Kan je terugkijken op Discovery Plus?

Je kunt alle programma's en series die je gemist hebt terugkijken bij de zender Discovery door een abonnement op discovery+ te nemen. En nog een vraag, hoeveel kost discovery plus per maand? Na een proefperiode van 7 dagen betaal je €3,99 per maand of €39.99 per jaar voor Entertainment. Entertainment & Sport is zonder een proefperiode van 7 dagen, dit abonnement kost €5,99 per maand of €59,99 per jaar. Volg de volgende stappen als je al klant bent: Ga naar https://www.discoveryplus.com/nl en log in.

Waar kan ik Discovery Plus vinden?

Zo is Discovery te zien op kanaal 17, TLC op kanaal 21, Investigation Discovery op kanaal 123, Discovery Science op 202, Animal Planet op 208, enzovoorts. Dit zijn allemaal kanalen die ook op de streamingdienst discovery+ te bewonderen zijn. Dit in overweging nemend, kan discovery plus op chromecast? Discovery Plus is niet beschikbaar op Chromecast.

Hoe krijg ik Discovery Plus op mijn LG tv?

Om Discovery Plus op je LG-tv te krijgen, moet je het volgende doen:
1. Ga naar de website van Discovery Plus en maak een account aan.
2. Selecteer de app in de LG Content Store.
3. Download en installeer de app.
4. Start de app en log in met je account.

Door Liebman

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik Discovery Plus op tv Ziggo? :: Waarom doet Disney plus het niet?
Handige links