Huis > H > Hoe Kan Ik Discovery Kijken?

Hoe kan ik Discovery kijken?

Tv-zender Discovery is beschikbaar bij Ziggo, T-Mobile, KPN, Online, Caiway, Youfone, Budget en DELTA.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik VR films kijken?

Bent u geïnteresseerd in het afspelen van uw eigen materiaal, films of series? Dat kan via een aantal verschillende apps. Het meest gebruikte platform is de Oculus Cinema, die op alle platforms kan worden gebruikt. Whirligig is een populaire app op Steam.

Hoe Discovery Plus kijken in Belgie?

De enige mogelijkheid om nu al naar alle programma's op discovery+ te kijken vanuit België is om een VPN (Virtual Private Network) te gebruiken. Hiermee wordt de digitale locatie van je computer, tablet of mobiele apparaat veranderd naar een land naar keuze. Is Discovery Plus de moeite waard? Vergeleken andere streamingdiensten in de markt is heeft Discovery Plus een mooie prijs. De meeste concurrenten zijn duurder. Alleen Amazon Video Prime en NPO Plus zijn maandelijks iets goedkoper.

Waarom kan ik Discovery Plus niet streamen?

Er zijn een paar redenen waarom je Discovery Plus misschien niet kunt streamen. Eén reden zou kunnen zijn dat je internetverbinding niet snel genoeg is. Een andere reden kan zijn dat je probeert te streamen op een apparaat dat niet compatibel is met Discovery Plus. Tot slot is het ook mogelijk dat er een probleem is met je Discovery Plus account. Trouwens, hoe stream je discovery plus naar tv? Er zijn een paar manieren om Discovery Plus naar je TV te streamen. Eén manier is om een HDMI-kabel te gebruiken om uw computer op uw tv aan te sluiten. Een andere manier is om een streamingapparaat zoals een Roku of Amazon Fire TV Stick te gebruiken. U kunt Discovery Plus ook vanaf uw telefoon of tablet naar uw tv casten met behulp van de Chromecast- of AirPlay-functie.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik 3D kijken op mijn TV?

Een digitale tv-ontvanger is vereist voor aansluiting op de 3D-televisie. Een blu-rayspeler is vereist om een 3D-film te bekijken. Deze speler moet worden gebruikt voor het afspelen van een 3D-disc.

Dienovereenkomstig, hoe kom ik aan discovery plus?



Ga naar https://www.discoveryplus.com/nl en log in.

  1. Ga naar 'Abonnement'.
  2. Selecteer het abonnement dat je wil kopen.
  3. Voer je betaalgegevens in en rond je aankoop af.
Hoe krijg ik Discovery Plus op tv Ziggo? Heeft discovery+ bij Ziggo een eigen zender?
  1. Geen aparte zender voor discovery+ bij Ziggo, maar wel via TV te kijken.
  2. App voor Smart TV.
  3. Met Chromecast of Apple TV naar discovery+ kijken.

Waar discovery+?

Daarnaast is discovery+ beschikbaar via de smart tv apps van Samsung, LG en Android en is discovery+ te streamen via tvOS en Amazon Prime Video Channels. Heeft Telenet Discovery Plus? Telenet heeft Discovery Plus niet.

Welke provider heeft Investigation Discovery?

Discovery heeft Investigation Discovery in zijn aanbod.

Door Kyle Gauthier

Vergelijkbare artikelen

Welke streamingdiensten zijn er in Belgie? :: Welk kanaal is Discovery op Ziggo?
Handige links