Huis > H > Hoe Duur Is Discovery Plus?

Hoe duur is Discovery Plus?

Na een proefperiode van 7 dagen betaal je €3,99 per maand of €39.99 per jaar voor Entertainment. Entertainment & Sport is zonder een proefperiode van 7 dagen, dit abonnement kost €5,99 per maand of €59,99 per jaar. Volg de volgende stappen als je al klant bent: Ga naar https://www.discoveryplus.com/nl en log in.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe duur is AutoCAD?

Hoeveel kost een AutoCAD-abonnement? De prijs voor een 3 jarig abonnement is 6.674. U kunt tokens kopen voor 24 uur als sommige van uw gebruikers het programma slechts af en toe gebruiken. Bezoek de website voor meer informatie.

Hoe krijg je Discovery Plus?

Download de app voor discovery+ op je Smart TV, stream via een Chromecast of Apple TV vanaf je mobiel, tablet of laptop, download de applicatie via je Playstation 4, deel je scherm via een HDMI-kabel of kijk via een webbrowser op je televisie. Bovendien, wat is er te zien op discovery plus? Wat biedt Discovery+?

Kies je voor Discovery+ dan kun je de beste series en documentaires van tv-zenders als Animal Planet, Discovery, Discovery Science, Food Network, HGTV (Home & Garden TV), ID, Motortrend, Paranormal, Magnolia Network, TLC, Eurosport 1, Eurosport 2 en BBC.

Mensen vragen ook: hoe kun je discovery kijken?

Er zijn een paar manieren waarop je Discovery kunt kijken. Je kunt het bekijken via een kabel- of satellietprovider, via een online streamingdienst of via de Discovery-app.
Als je een kabel- of satellietabonnement hebt, kun je Discovery bekijken via de website of app van je provider. De meeste providers hebben ook een Discovery-kanaal dat je op je televisie kunt bekijken.
Als je geen kabel- of satellietabonnement hebt, kun je Discovery bekijken via een online streamingdienst zoals Sling TV, DIRECTV NOW of PlayStation Vue. Deze diensten vereisen dat je je aanmeldt voor een account en een maandelijks bedrag betaalt, maar ze geven je toegang tot een verscheidenheid aan kanalen, waaronder Discovery.
Tot slot kun je Discovery ook bekijken via de Discovery-app. De app is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten, en hiermee kunt u live en on-demand Discovery-content bekijken. Men kan zich ook afvragen: is discovery plus hetzelfde als discovery? Discovery Plus is een nieuwe streamingdienst die veel van dezelfde inhoud biedt als Discovery Channel. Discovery Plus biedt echter ook exclusieve inhoud, zoals documentaires, realityshows en originele programmering die je niet op Discovery Channel kunt vinden. Bovendien heeft Discovery Plus een hogere kwaliteit video en audio dan Discovery Channel.

Gerelateerde artikelen

Hoe duur is een zip?

De Zip is de beste scooter voor deze prijs. De aanschafprijs van de Zip ligt nog onder de 1700 euro. De Piaggio Zip heeft een I-Get injectiemotor die voldoet aan de strengste milieueisen van vandaag.

Vervolgens, hoe krijg ik discovery plus op tv ziggo?

Op dit moment is het (nog) niet mogelijk om Discovery Plus te kijken bij Ziggo en KPN via een zender. De streamingdienst wordt niet aangeboden via de tv-ontvanger. Als je een Smart tv hebt kun je de Discovery+ app installeren. Heeft Ziggo Discovery Plus? Op de mediaboxen van ziggo is die mogelijkheid er niet. Je zal wat anders moeten proberen om de app op te installeren (chromecast?)

Hoe update ik Discovery Plus op tv?

Stop de app en heropen de app. Verwijder de app en log opnieuw in. Sluit je TV en stroomvoer naar de TV af, wacht 10 seconden en sluit het weer aan. Controleer of er updates zijn in de Playstore voor discovery+ Heeft Discovery Plus een app? Ja, Discovery Plus heeft een app. De app is beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten.

Kan je terugkijken op Discovery Plus?

Ja, je kunt Discovery Plus bekijken op je tv, computer, tablet of smartphone. Je kunt ook op Discovery Plus terugkijken.

Door Greeley Panas

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel apparaten op Discovery Plus? :: Welke streamingdiensten zijn er in Belgie?
Handige links