Huis > H > Hoe Verwijderen Je Kijkgeschiedenis Disney Plus?

Hoe verwijderen Je Kijkgeschiedenis Disney plus?

Dit werkt zo:

  1. Ga via de browser op je laptop of pc naar de website van Disney Plus;
  2. Log eventueel in met je aanmeldgegevens;
  3. Klik op 'Mijn lijst' in de bovenste navigatiebalk;
  4. Selecteer de film of serie die je uit de lijst wil wissen;
  5. Klik op het vinkje om de titel te verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Je kunt ook vragen hoe verwijder je iets uit verder kijken?

Wanneer je de Netflix app opent moet je op zoek gaan naar de 'verderkijken voor...' lijst. Zoek vervolgens de film of serie op die je er niet meer tussen wil hebben staan, druk op de drie puntjes en kies 'Uit rij verwijderen'. Vervolgens zal Netflix je er in de toekomst niet meer mee storen. Mensen vragen ook: hoe verwijder je verder kijken discovery plus? 1. Ga in je webbrowser naar www.discoveryplus.com/nl/my-account en log in op je account. 2. Klik op je profiel in de rechterbovenhoek van het scherm en klik daarna op "Profielen beheren".

Mensen vragen ook: hoe verwijder je onlangs bekeken op netflix?

Er is geen oplossing om met één klik uw hele Netflix-kijkgeschiedenis te verwijderen. U kunt echter afzonderlijke items verwijderen van uw pagina "Kijkactiviteit" op de Netflix-website. Om dit te doen:
1. Log in op uw Netflix-account en ga naar uw pagina "Uw account".
2. Selecteer onder "Mijn profiel" "Bekijk activiteit".
3. Zoek het item dat u wilt verwijderen en ga met de muis over de miniatuur.
4. Klik op de "X" in de rechterbovenhoek van de miniatuur.
5. 5. Bevestig dat u het item wilt verwijderen door op "Ja" te klikken. Dienovereenkomstig, hoe kan je verder kijken bij netflix verwijderen? Als u een Netflix-show of -film wilt blijven bekijken nadat u deze hebt verwijderd, kunt u dat doen door naar uw pagina "Mijn activiteit" te gaan. Op deze pagina ziet u een lijst met alle shows en films die u hebt verwijderd. Om een van deze te blijven bekijken, klikt u gewoon op de knop "Verder kijken" ernaast.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Dus, hoe verwijderen ik kijkgeschiedenis op videoland?

Maak je gebruik van het nieuwe Videoland-platform met het rode logo? Het is nu nog niet mogelijk om video's uit je 'Verder kijken' lijst te verwijderen. Hoeveel mensen kunnen er op Disney+? Met je abonnement is het mogelijk om in totaal 7 verschillende profielen te hebben op één account. Daarnaast kan je met 4 schermen tegelijk streamen. Met een eigen profiel op je Disney + account kun je je eigen voorkeuren instellen en een eigen kijklijst opstellen met films en series die je graag later wilt bekijken.

Wat dit betreft, waar staat kijkactiviteit netflix?

Je kunt nagaan welke series en films zijn gekeken via elk profiel binnen je account. Ga in een webbrowser naar de pagina Account. Open de instellingen van Profiel en ouderlijk toezicht voor het profiel dat je wilt bekijken. Open Kijkactiviteit. Dit in overweging nemend, waarom vraagt netflix niet meer of ik nog kijk? Netflix heeft de vraag "Ben je nog aan het kijken?" recentelijk verwijderd omdat dit een irriterende pop-up was voor gebruikers. In plaats daarvan zal het nu een automatische afspraak maken om een ​​film of show na twee uur te stoppen. Dit is een veel betere oplossing voor gebruikers die een film of show willen kijken zonder onderbroken te worden.

Vervolgens, hoe kan je iemand van je videoland verwijderen?

Volgende, hoe kan je iemand uit je videoland verwijderen?

Door Frieda Pam

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je gratis Videoland krijgen? :: Kan je met meerdere tegelijk Disney Plus kijken?
Handige links