Huis > H > Hoe Reset Je Een Samsung Telefoon Zonder Wachtwoord?

Hoe reset je een Samsung telefoon zonder wachtwoord?

Samsung resetten via het instellingen-menu

Heeft je Samsung een recente versie van Android (Nougat, Pie, Oreo, 10 of hoger)? Ga dan naar: Instellingen > Algemeen Beheer > Resetten > Fabrieksgegevens herstellen > Resetten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Wat te doen bij geblokkeerde gsm?

Als je Smartphone 'bevriest' of vastloopt, kan het nodig zijn om alle apps te sluiten en het toestel opnieuw te starten. Probeer altijd eerst de uit/aan knop tien seconde ingedrukt te houden. Het toestel zal dan opnieuw opstarten. Dienovereenkomstig, hoe weet ik of mijn nummer is geblokkeerd? Bellen om te controleren

Als je een persoon belt die je geblokkeerd heeft hoor je maar één kiestoon gevolgd door de voicemail. Daarnaast kan ook direct de voicemail geactiveerd worden zonder dat deze voorafgaat aan een kiestoon.

Hoe zet ik mijn telefoon uit?

Om uw telefoon uit te schakelen, moet u de aan/uit-knop ingedrukt houden. Zodra u de aan/uit-knop ingedrukt houdt, verschijnt er een menu op het scherm met de optie om het apparaat uit te schakelen. Selecteer de uitschakeloptie en uw telefoon begint met het uitschakelproces. En nog een vraag, wat gebeurt er als je je telefoon reset? Wanneer u uw telefoon reset, worden al uw gegevens en instellingen gewist en keert de telefoon terug naar de oorspronkelijke fabrieksstatus.

Gerelateerde artikelen

Kan je 2 AirPods verbinden met 1 telefoon?

Ga naar het beginscherm van je iPad of iPhone om de twee paar AirPods met elkaar te verbinden. Haal je AirPods Max uit de Smart Case en houd deze binnen 60 seconden in de buurt van je apparaat. Er zal een animatie verschijnen. Volg de instructies als je de schermen leest.

Dienovereenkomstig, wat is bixby op je telefoon?

Bixby is een persoonlijke assistent die leert van jouw dagelijkse routines en meer. Bixby heeft meerdere functionaliteiten om jouw dag gemakkelijker te maken. Nieuwere Galaxy apparaten ondersteunen Bixby Home, Bixby Vision en Bixby Reminder die jou helpen om informatie te zoeken, vinden en gebruiken. Wat dit betreft, waar zit de bixby knop? Speciale Bixby-knop

Ga naar Instellingen in de app, scroll naar beneden en tik op Geavanceerde functies. Tik op Bixby-toets. Kies welke optie je wilt gebruiken om Bixby te starten – een enkele druk of een dubbele druk.

Dienovereenkomstig, hoe zet je schermrotatie aan?

Scherm automatisch draaien

  1. Ga naar Instellingen > Toegankelijkheid.
  2. Selecteer Scherm automatisch draaien.
Waarom draait mijn scherm niet? Als je scherm niet draait, kan dit verschillende oorzaken hebben. Een van de oorzaken kan zijn dat de rotatie-instellingen van je apparaat niet goed zijn ingesteld. Om te controleren of de rotatie-instellingen goed zijn ingesteld, ga je naar de 'Instellingen' van je apparaat en kijk of de optie 'Schermrotatie' is ingeschakeld. Als de optie 'Schermrotatie' is uitgeschakeld, schakel deze dan in.
Een andere oorzaak van het niet draaiende scherm kan zijn dat de app die je gebruikt niet ondersteund wordt door de rotatie-functie. Sommige apps hebben de rotatiefunctie uitgeschakeld omdat de app niet is ontworpen voor gebruik in landscape-modus. Als je wilt controleren of de app die je gebruikt wordt ondersteund door de rotatiefunctie, ga je naar de 'Instellingen' van de app en kijk of de optie 'Schermrotatie' is ingeschakeld. Als de optie 'Schermrotatie' is uitgeschakeld, schakel deze dan in.

Je kunt ook vragen hoe zet je scherm vast iphone?

Als je vraagt hoe je het scherm van je iPhone kunt repareren, dan is er een aantal dingen dat je kunt doen. Als je iPhone een beschadigd scherm heeft, kan je het beste naar een erkende Apple-reparatie winkel gaan. Zij zullen het scherm van je iPhone voor je kunnen vervangen. Als je een reparatie nodig hebt, maar je wilt niet naar een erkende Apple-reparatie winkel gaan, dan kun je ook een aantal online tutorial videos bekijken die je stap-voor-stap uitleggen hoe je het scherm van je iPhone kunt vervangen.

Door Pasia

Vergelijkbare artikelen

Wat is foutcode 10? :: Hoe Google account omzeilen?
Handige links