Huis > H > Hoe Verwijder Je Apps Uit Dock?

Hoe verwijder je apps uit dock?

Apps toevoegen, verwijderen of wisselen

Ik houd het icoon ingedrukt en sleep het naar boven om de app uit het dock te verwijderen. Om apps binnen het dock van plek te wisselen, houd ik een icoon ingedrukt en sleep hem naar de juiste plek.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je een programma in het dock?

Ik sleep een icoon naar het dock om apps toe te voegen. Ik laat de app eruit zodat hij vast blijft staan. Ik heb mijn match gevonden en wil de app uit mijn dock verwijderen. Ik sleep het pictogram omhoog om de app uit het dock te verwijderen.

Vervolgens, hoe kan ik een dvd afspelen op mijn laptop?

Dvd afspelen op Windows 10

  1. Klik op de Startknop.
  2. Klik indien nodig op de map Video LAN.
  3. Klik in het menu op Afspelen > Afspelen.
  4. Klik op het tabblad Schijf.
  5. Automatisch staat 'Dvd' aangevinkt.
  6. Klik op Afspelen.
  7. Mogelijk komt u eerst in het menu van de dvd.
Mensen vragen ook: hoe pas je cd's aan op mac? Dit doe je als volgt:
  1. Ga naar de Muziek-app op de Mac.
  2. Kies uit het menu Muziek > Voorkeuren > Algemeen.
  3. Klik op het venstermenu 'Bij plaatsen cd' en kies de optie Importeer cd.

Waar vind ik Schijfhulpprogramma op mijn Mac?

Om Schijfhulpprogramma te openen, drukt u op Command+Spatie om Spotlight te openen, typt u "Schijfhulpprogramma" en drukt u op Enter. Hoe herstel je imac? Er zijn een paar verschillende manieren om een iMac te herstellen, afhankelijk van wat u moet herstellen en welke mate van herstel u moet uitvoeren.
Als u uw iMac moet herstellen naar de fabrieksinstellingen, kunt u dit doen door naar het menu "Apple" te gaan en "Mac herstellen" te selecteren. Hierdoor worden al uw gegevens en instellingen gewist en worden het besturingssysteem en de standaardprogramma's opnieuw geïnstalleerd.
Als u specifieke gegevens of bestanden moet herstellen, kunt u de Time Machine-back-upfunctie gebruiken. Hiermee kunt u selecteren welke gegevens u wilt terugzetten, en deze terugzetten in de staat waarin ze zich bevonden toen de laatste back-up werd gemaakt.
Als u uw iMac moet herstellen naar een eerdere staat, kunt u dit doen door op te starten naar de herstelmodus. Hiermee krijgt u toegang tot het Schijfhulpprogramma en kunt u een volledig herstel uitvoeren vanaf een Time Machine-back-up of vanaf een schijfimage.

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je zien hoeveel apps je hebt?

Ga naar de Play Store vanaf het startscherm. 2. De menuknop bevindt zich linksonder op het toestel.

Kan externe harde schijf niet vinden Mac?

Als de schijf niet wordt weergegeven op uw bureaublad of in Finder, controleert u Disk Utility (Schijfhulpprogramma). Open Finder > Applications (Toepassingen) > Utilities (Hulpprogramma's) > Disk Utility (Schijfhulpprogramma). Vervolgens, hoe kan ik een externe harde schijf formatteren? Windows. Om in Windows een usb-stick of externe harde schijf te formatteren, start je Verkenner (icoontje van een gele map). Links in beeld zul je de schijf zien staan. Klik daar met de rechtermuisknop op en selecteer 'Formatteren...'.

Dienovereenkomstig, wat is beter exfat of ntfs?

Als je alleen met Windows- en Linux-pc's werkt, is NTFS wellicht de beste keuze. Als je ook Macs gebruikt, is exFAT handiger. Als je de externe opslag aan je smart-tv wilt koppelen die alleen FAT32 ondersteunt, ligt het voor de hand met dat bestandssysteem te formatteren. Hoe wis ik een externe harde schijf? Om een externe harde schijf te wissen, moet je eerst een lege schijf formatteren. Dit kan op verschillende manieren, afhankelijk van het besturingssysteem dat je gebruikt.
Windows:
1. Klik met de rechtermuisknop op de externe harde schijf en selecteer "Eigenschappen".
2. Selecteer onder "Bestandssysteem" de optie "NTFS" of "FAT32".
3. Klik onder "Alles wissen" op "OK".
Mac OS X:
1. Ga naar "Applicaties" > "Utilities" en open "Disk Utility".
2. Selecteer de externe harde schijf in het linkerpaneel.
3. Klik op de knop "Wissen" in het rechterpaneel.
4. Selecteer bij "Volumeformaat" de optie "MS-DOS (FAT)" of "ExFAT".
5. Geef de schijf een naam en klik op "Wissen".

Waar staat de delete toets?

De delete toets bevindt zich meestal rechtsboven op het toetsenbord, naast de backspace toets. Soms is de delete toets ook te vinden onder de backspace toets.

Door Adelric Creasey

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel tanks zijn er in Nederland? :: Wat is de delete knop op een Mac?
Handige links