Huis > W > Wat Is Interne Opslag Telefoon?

Wat is interne opslag telefoon?

Op een smartphone is er altijd intern geheugen aanwezig, hierop staat het besturingssysteem Android en worden standaard allerlei zaken opgeslagen zoals app-data, foto's en downloads. Daarnaast hebben bepaalde smartphones nog de mogelijkheid om gebruik te maken van een microSD-kaart.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Waar staat bestanden op iPhone?

Tik op 'Blader' onder in het scherm en tik vervolgens op een onderdeel in het scherm 'Blader'. Als je het scherm 'Blader' niet ziet, tik je nogmaals op 'Blader'. Om recent geopende bestanden te bekijken, tik je op 'Recent' onder in het scherm. Tik op een bestand, locatie of map om deze te openen. Dit in overweging nemend, hoe downloaden op iphone? Bestanden downloaden in Safari op iPhone en iPad

  1. Tik op je iPhone of iPad in Safari op een link naar een downloadbaar bestand, zoals een document of ticket;
  2. Selecteer 'Download' of 'Download gelinkt bestand' om het bestand binnen te halen;
  3. Tik op de blauwe pijl in de adresbalk en kies 'Downloads';

Wat dit betreft, hoe zet je gegevens over van iphone naar iphone?

De stappen om gegevens van de ene iPhone naar de andere over te zetten zijn als volgt:
1. Open op de oude iPhone de app Instellingen en tik op de categorie iCloud.
2.Tik op de optie Back-up.
3. Zorg ervoor dat de iCloud Back-up schakelaar is ingeschakeld en tik vervolgens op de knop Nu back-up maken.
4. Wacht tot het back-upproces is voltooid en schakel vervolgens de oude iPhone uit.
5. Open op de nieuwe iPhone de app Instellingen en tik op de categorie iCloud.
6.Tik op de optie Restore from iCloud Backup.
7. Voer uw iCloud-referenties in en kies vervolgens de back-up waarvan u wilt herstellen.
8. Wacht tot het herstelproces is voltooid, dan heb je al je gegevens van de oude iPhone op de nieuwe. Kan geen bijlage downloaden Android? Er zijn een paar redenen waarom u mogelijk geen bijlage kunt downloaden op uw Android-toestel. Ten eerste, zorg ervoor dat je een sterke internetverbinding hebt. Als je een mobiele dataverbinding hebt, probeer dan verbinding te maken met een Wi-Fi-netwerk om te zien of dat helpt.
Controleer vervolgens of het bestand dat u probeert te downloaden niet te groot is. Sommige e-mailservers hebben beperkingen voor de grootte van bijlagen, en als het bestand te groot is, wordt het niet gedownload.
Controleer ten slotte of u voldoende opslagruimte op uw apparaat hebt. Als uw apparaat vol is, is er misschien niet genoeg ruimte om de bijlage te downloaden. Probeer enkele bestanden of apps die je niet gebruikt te verwijderen om ruimte vrij te maken.

Gerelateerde artikelen

Kan je 2 AirPods verbinden met 1 telefoon?

Ga naar het beginscherm van je iPad of iPhone om de twee paar AirPods met elkaar te verbinden. Haal je AirPods Max uit de Smart Case en houd deze binnen 60 seconden in de buurt van je apparaat. Er zal een animatie verschijnen. Volg de instructies als je de schermen leest.

Waarom kan ik mijn documenten niet openen?

Als je een bestand niet kunt openen, kan dit een van de volgende redenen hebben: Je hebt geen rechten om het bestand weer te geven. Je bent ingelogd bij een Google-account dat geen toegangsrechten heeft. De juiste app is niet op je telefoon geïnstalleerd. Wat dit betreft, waarom kan ik geen pdf bestand openen? PDF-oplossingen

  • De pagina vernieuwen of opnieuw laden.
  • Een andere PDF weergeven.
  • Een andere PDF op uw harde schijf weergeven.
  • Een andere webbrowser gebruiken.
  • Overschakelen naar compatibiliteitsweergave (Internet Explorer)
  • Start uw computer opnieuw op en probeer de PDF opnieuw te openen.

Dit in overweging nemend, hoe kan ik een pdf bestand openen?

Klik met de rechtermuisknop op het PDF-bestand en kies Openen met > Standaardprogramma kiezen (of Kies een andere app in Windows 10). Kies Adobe Acrobat Reader DC of Adobe Acrobat DC in de lijst met programma's en doe het volgende: (Windows 7 en eerder) Selecteer Dit type bestand altijd met dit programma openen. Waar vind ik opgeslagen berichten? De meeste berichten die u op uw apparaat hebt opgeslagen, kunt u vinden in de map 'berichten'. Als u echter een back-up van uw berichten hebt gemaakt, kunt u deze vinden in de map 'opgeslagen berichten'.

Dienovereenkomstig, hoe vind ik opgeslagen berichten terug?

Om opgeslagen berichten te vinden, moet je eerst naar het menu 'Berichten' gaan. Vervolgens kies je de optie 'Opgeslagen' in het menu aan de bovenkant van het scherm. Alle opgeslagen berichten zullen nu worden weergegeven.

Door Darleen Virani

Vergelijkbare artikelen

Waar staat Download? :: Wat is een goede Mbps?
Handige links