Huis > H > Hoe Kun Je Downloads Verwijderen?

Hoe kun je Downloads verwijderen?

Bestanden verwijderen

Tik op de app Mijn bestanden. Tik op Downloads. Een overzicht van alle gedownloade bestanden opent. Tik op een bestand dat u wilt verwijderen en houd uw vinger op het bestand totdat er een rondje met vinkje verschijnt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Men kan zich ook afvragen: wat is overbodige bestanden?

Bij ongewenste bestanden op mobiele telefoons gaat het met name om: Tijdelijke app-bestanden worden gebruikt om een app te installeren, maar na de installatie zijn ze overbodig. Na installatie van de app zijn deze bestanden niet meer nodig voor een goede werking van de app. Wat dit betreft, wat valt onder interne opslag in je telefoon? Op een smartphone is er altijd intern geheugen aanwezig, hierop staat het besturingssysteem Android en worden standaard allerlei zaken opgeslagen zoals app-data, foto's en downloads. Daarnaast hebben bepaalde smartphones nog de mogelijkheid om gebruik te maken van een microSD-kaart.

Kan niet downloaden De Download is mislukt?

Dit kan verschillende oorzaken hebben:
-Het bestand dat u probeert te downloaden is te groot en loopt uit
-Er is een probleem met de server waarop het bestand staat
-Uw internetverbinding is te traag of onbetrouwbaar
-Er is een probleem met het bestand zelf
Als u problemen hebt met het downloaden van een bestand, kunt u het later nog eens proberen als de netwerkomstandigheden beter zijn. U kunt ook proberen het bestand van een andere server te downloaden. Men kan zich ook afvragen: kan niet downloaden netwerk probleem? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u problemen ondervindt bij het downloaden van iets van het netwerk. Eén mogelijkheid is dat er een probleem is met de netwerkverbinding zelf. Misschien ligt het netwerk plat, of is er een probleem met de router of modem. Een andere mogelijkheid is dat het probleem bij de computer zelf ligt. Misschien werkt de netwerkkaart van de computer niet goed, of is er een probleem met de drivers van de computer.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Waar vind ik bestandsbeheer?

Methode 2 van 2:

die je doorgaans in de apps-lade of het beginscherm kunt vinden. Je kunt het ook in de meldingenbalk vinden. Scrol omlaag en tik op Opslag. Dit opent een lijst met opslaglocaties op je Android, zoals de SD-kaart (als je er een hebt) en de interne opslag.
Hoe kan ik geheugen vrij maken op Samsung? Het cachegeheugen kun je op deze manier vrijmaken:

  1. Veeg het scherm omhoog/omlaag om naar het App-scherm te gaan > Instellingen.
  2. Tik nu op Apps.
  3. Kies nu een App uit de lijst waarvan je het cachegeheugen wilt leegmaken.
  4. Tik nu op Opslag.
  5. Om de buffer van de app te wissen tik nu op Cache Legen.

Hoe kan ik een bestand openen?

Een bestand openen

  1. Open de Verkenner en dubbelklik op het bestand, of klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Openen.
  2. Open de Office-app waarin u het bestand hebt gemaakt en selecteer het bestand in de lijst Recent.
Hoe kan je een document downloaden? Om een document te downloaden, ga je naar de website waar het document is opgeslagen. Vervolgens klik je met de rechtermuisknop op het document en selecteer je 'opslaan als'. Er opent nu een nieuw scherm waarin je de locatie kunt selecteren waar het document opgeslagen moet worden. Nadat je de locatie hebt geselecteerd, klik je op 'opslaan' en het document zal worden gedownload.

Waar worden bestanden opgeslagen op de iPhone?

Bestanden op de iPhone worden opgeslagen in de zogenaamde 'sandbox'. Dit is een afgesloten map met daarin alle bestanden die de gebruiker op zijn of haar iPhone heeft opgeslagen. De sandbox is bedoeld om ervoor te zorgen dat de bestanden van de gebruiker veilig zijn en niet zomaar door anderen kunnen worden gewijzigd of verwijderd.

Door Cenac

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je een liedje van YouTube op een USB stick? :: Waar staat Download?
Handige links