Huis > H > Hoe Voeg Je Een Pdf Toe In Word?

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe combineer ik meerdere documenten in één PDF-bestand in Word?

 1. Maak een leeg Word-document, klik op object > Tekst uit bestanden voor Invoegen tabblad.
 2. In de Bestand invoegen Selecteer de Word-documenten die u wilt combineren tot een PDF-bestand en klik op het Invoegen knop.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Mensen vragen ook: kan je een pdf kleiner maken?

Met de online Adobe Acrobat PDF-compressietool kun je PDF-bestanden gewoon vanuit je browser comprimeren. Gebruik onze PDF-compressietool om grote bestanden kleiner te maken, zodat je ze gemakkelijker kunt delen. Hoe kun je een bestand verkleinen? Als u alle afbeeldingen in uw document wilt comprimeren, selecteert u op het lint Bestand > Afbeeldingen comprimeren (of bestandsgrootte > verkleinen). afbeeldingen comprimeren. Selecteer een optie in het vak Afbeeldingskwaliteit.

Hoe kun je bestand kleiner maken?

Er zijn een paar manieren om een bestand kleiner te maken:
1. Gebruik een bestandscompressieprogramma om het bestand te verkleinen. Enkele voorbeelden van bestandscompressieprogramma's zijn WinRAR en 7-Zip.
2. Verminder de kwaliteit van het bestand. Als u bijvoorbeeld een JPEG-afbeelding hebt, kunt u een online tool zoals JPEGmini gebruiken om de bestandsgrootte te verkleinen zonder dat de kwaliteit te veel afneemt.
3. Snijd het bestand bij. Als u bijvoorbeeld een afbeelding hebt die 3000x2000 pixels groot is, kunt u deze bijsnijden tot 1000x1000 pixels en wordt de bestandsgrootte kleiner.
4. Formaat van het bestand wijzigen. Als u bijvoorbeeld een afbeelding hebt van 3000x2000 pixels, kunt u deze verkleinen tot 1500x1000 pixels, waardoor het bestand kleiner wordt. Kan je een PDF-bestand in Word zetten? Ja, u kunt een PDF-bestand in Word zetten. Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen, afhankelijk van welke versie van Word u gebruikt.
Als u Word 2010 of later gebruikt, kunt u het PDF-bestand gewoon in Word openen. Het wordt dan automatisch omgezet in een Word-document.
Als u een eerdere versie van Word gebruikt, moet u het PDF-bestand eerst openen in Adobe Acrobat Reader. Ga dan naar Bestand > Opslaan als, en sla het bestand op als een Word-document.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Dienovereenkomstig, hoe gratis pdf omzetten naar word?

Met de online Adobe Acrobat-tool kun je snel en eenvoudig een PDF converteren naar een Word-document. Sleep je PDF naar het vak en download het geconverteerde Word-bestand. Waarom kan ik een PDF niet bewerken? Oplossing 2: maak van Acrobat DC de standaardeigenaar van pdf's op uw computer

 • Start Acrobat DC/ XI Pro/ XI Std.
 • Kies Bewerken > Voorkeuren.
 • Selecteer Algemeen in de opties aan de linkerkant van het dialoogvenster Voorkeuren.
 • Selecteer de optie Standaardversie van PDF-handler selecteren.
 • Klik op OK.

Hoe maak je een PDF van een Google document?

Tip: Een groot Google Documenten-bestand downloaden als pdf-bestand in Chrome:

 1. Open een Google-document op je computer.
 2. Klik bovenaan op Bestand. Afdrukken.
 3. Selecteer links naast Bestemming de optie Opslaan als pdf.
 4. Klik bovenaan op Opslaan.
En nog een vraag, hoe maak ik een pdf bestand van een mail? De meeste e-mailprogramma's bieden de optie om een PDF-bestand te maken vanuit een e-mail. Dit kan door de e-mail te openen in het programma en vervolgens in het menu 'Bestand' of 'Opslaan als' de optie 'PDF' of 'PDF-document' te selecteren. Als je een e-mail wilt printen, kan dit ook direct naar een PDF-bestand. Dit kan door in het menu 'Printer' of 'Afdrukken' de optie 'PDF' of 'PDF-document' te selecteren.

Dienovereenkomstig, hoe maak ik een pdf bestand op mijn iphone?

Om een PDF-bestand op je iPhone te maken, volg je deze stappen:
1. Open het bestand dat je wilt converteren naar een PDF in een app op je iPhone. Dit kan een foto, een pagina uit een website, een document of iets anders zijn.
2. Tap op het deelmenu. Dit is meestal een knop met een rechthoek en an arrow pointing up.
3. Selecteer "Print" in het deelmenu.
4. In het volgende menu, kies je "PDF" als het type bestand dat je wilt maken.
5. Tap op de "PDF" knop in de bovenste rechterhoek.
6. Selecteer "Save to Files" om het PDF-bestand op te slaan in de app "Bestanden".

Door Egidio Rackett

Vergelijkbare artikelen

Kun je PNG bewerken? :: Wat is een PDF formaat?
Handige links