Huis > K > Kan Ik Een Dvd Speler Aansluiten Op Een Laptop?

Kan ik een dvd speler aansluiten op een laptop?

Met deze USB DVD kabel kun je jouw dvd speler aansluiten op een USB poort in jouw laptop (of PC). Het is compatible met USB 1.1 en USB 2.0. Als je incidenteel nog cd of dvd's gebruikt dan is deze kabel erg handig om bij te hebben. Met deze USB DVD kabel heb je ook geen extra stroom nodig, het werkt volledig via USB.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je muziek op je mp3 speler?

U kunt een mp3-bestand op uw mp3-speler zetten. De gemakkelijkste manier om dit te doen is via Windows Verkenner, maar het is meestal alleen mogelijk met 'naamloze apparaten'. Er is een optie om een microSD-kaart in te steken.

Waarom zitten er in de nieuwe laptops geen dvd speler mee?

Doordat de dvd-speler of blu-ray speler weggelaten kan worden kunnen laptops veel dunner worden en is er zelfs ruimte voor extra accu capaciteit, zoals dat o.a. bij de nieuwe Samsung laptops is gedaan. Oude techniek maakt dus plaats voor innovatie! Heb je een optische drive nodig? Een optische drive is geschikt voor het lezen en branden van lege schijven. Zo brand je bijvoorbeeld muziek, films of video's op cd roms, dvd's en blu rays. Bedenk bij jouw keuze voor een optische drive welke soort schijven jij wil branden of lezen. Voor een blu ray film heb je een externe blu ray speler nodig.

Hoe kan ik een VOB bestand afspelen?

Er zijn een paar manieren om een VOB-bestand af te spelen. Eén manier is om de Windows Media Player te gebruiken. U kunt ook de RealPlayer of QuickTime Player gebruiken. Een andere manier is om de VLC Media Player te downloaden. Deze speler kan gratis worden gedownload en speelt de meeste soorten videobestanden. Mensen vragen ook: wat is regiocode b? Regiocode B is een code die wordt gebruikt om een DVD of Blu-ray disc te identificeren die kan worden afgespeeld in een Blu-ray speler die is vervaardigd voor de Noord-Amerikaanse markt. De code wordt soms ook aangeduid als regio A/1.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Wat dit betreft, wat is de afkorting van dvd?

Afkorting van 'digital versatile disk'. Een schijfje met zo'n hoge opslagcapaciteit dat het een volledige speelfilm kan bevatten. Om een dvd te kunnen lezen, hebt u een dvd-speler nodig. Daarvan, wat kost een dvd speler? Voor een paar tientjes heb je tegenwoordig al een externe dvd speler van Sony, LG of andere gerenommeerde merken. Vaak gaat het dan om een losse dvd speler met usb-ingang. Importeer je veel films uit het buitenland? Kies dan voor een regiovrije dvd-speler.

Dienovereenkomstig, hoe video afspelen?

Je geüploade video's vinden:

  1. Open de Google Drive-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik in de rechterbovenhoek op Zoeken. .
  3. Tik in de lijst op Video's.
  4. Tik op de video die je wilt bekijken om deze af te spelen.
Bovendien, waarom kan ik geen video afspelen? Als je een video wilt afspelen, heb je een aantal dingen nodig: een internetverbinding, een webbrowser en een media-player. Als je een van deze dingen niet hebt, kan je video niet afspelen.

Dienovereenkomstig, waarom speelt laptop geen filmpjes af?

De meeste laptops zijn niet gemaakt om films te kunnen afspelen. Ze hebben niet de juiste hardware of software om dit te kunnen doen. Sommige laptops kunnen wel films afspelen, maar de meeste kunnen dit niet.

Door Jenkel

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een dvd afspelen op mijn pc? :: Hoeveel controllers krijg je bij PS5?
Handige links