Huis > H > Hoe Schrijf Je Een Ps In Een Mail?

Hoe schrijf je een PS in een mail?

Eerst en vooral: de juiste afkorting is PS (postscriptum; naschrift). In drukletters en zonder puntjes. Eventueel kan je nog P.S. overwegen, zoals het ook in het Witte Boekje als alternatieve spelwijze is weergegeven, maar alle andere schrijfwijzen zijn incorrect.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe log ik in op mijn Live Mail?

Ga naar de aanmeldingspagina van Outlook.com, voer uw e-mailadres of telefoonnummer in en selecteer Aanmelden. Er zijn opmerkingen.

Dienovereenkomstig, hoe kort je nota bene af?

(opmerking in een tekst, waarna een mededeling volgt die je beslist niet mag missen), afgekort: NB 2no·ta be·ne (bijwoord) 1om op een buitensporigheid te wijzen: hij heeft er nota bene al twee gehad! Hoe schrijf je een tweede PS? De afkortingen PPS, PPPS en PSS

In de nieuwe spelling duikt ook steeds meer PS; op. Dit is eveneens correct.

Dus, waar plaats je een ps?

Er zijn een paar verschillende plaatsen waar je een ps kunt plaatsen. Je kunt het op een website plaatsen waar gebruikers ps kunnen plaatsen, je kunt het op een social media site plaatsen, of je kunt het op een forum plaatsen. Dienovereenkomstig, hoe schrijf je rip? Rip is een acroniem dat staat voor "rust in vrede."

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een tweede mail toe?

U kunt de Gmail-app op uw telefoon of tablet openen en accounts toevoegen of verwijderen. Om uw account toe te voegen, volgt u de stappen op het scherm.

Mensen vragen ook: kan je ps ook in het engels gebruiken?

Vertaal ps van Nederlands naar Engels

ps; postscript; epilogue.
Bovendien, wat is de afkorting van senior? afkorting senior Voorbeeld: `de heer Jansen sr.

Dienovereenkomstig, wat is het verschil tussen mw en mevr?

Iedere volwassen vrouw spreken en schrijven we aan met 'mevrouw', ongeacht of ze getrouwd is of niet. 'Mevrouw' wordt in briefwisseling als 'mevr. ' afgekort. In ondertitels gebruiken we 'Mw', met hoofdletter en zonder punt. Hoe schrijf je dhr en mevr? Meneer en mevrouw worden geschreven als "M. en Mevr." gevolgd door de achternaam. Als je de voorletters van de voornaam wilt gebruiken, schrijf dan "Mevr. V. en Meneer V." gevolgd door de achternaam.

Mensen vragen ook: is het meneer of mijnheer?

De meest formele aanspreektitel is 'meneer', maar in sommige gevallen kan 'sir' ook worden gebruikt. 'Mister' wordt meestal gebruikt in de Verenigde Staten.

Door Lorie Amanza

Vergelijkbare artikelen

Wat is een DXF bestand? :: Hoe word je CAD tekenaar?
Handige links