Huis > H > Hoe Lang Moet Je Emails Bewaren?

Hoe lang moet je emails bewaren?

E-mail Archiving

Voor e-mails (zowel interne als externe) die betrekking hebben op de bedrijfsvoering geldt dezelfde wettelijke vereisten als voor administratieve gegevens: een bewaartermijn van zeven jaar.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Men kan zich ook afvragen: hoe lang blijven mails bewaard in outlook?

De standaardperiode is 30 dagen. Zie Een item herstellen dat zich niet meer in de map Verwijderde items bevindt in Verwijderde items of e-mail herstellen in Outlook Web App. En nog een vraag, hoe verplaats ik een mail naar mijn documenten? In de meeste mailprogramma's doet u dit door met de linkermuisknop te klikken op de mail en de linkermuisknop ingedrukt te houden terwijl u de muisaanwijzer naar de map sleept. Boven de map laat u de muisknop los. Het mailtje is nu verplaatst van uw Postvak IN naar de map.

Bovendien, hoe sla je een mail op als pdf gmail?

Er zijn twee manieren om een Gmail-bericht als PDF op te slaan:
1. Selecteer het bericht in uw Gmail-inbox en klik op de knop "Meer". Kies "Afdrukken" in het vervolgkeuzemenu dat verschijnt. Dit opent het bericht in een nieuw venster. Selecteer in het nieuwe venster "Wijzigen" naast "Bestemming" en kies "Opslaan als PDF". Klik tenslotte op de knop "Opslaan".
2. Selecteer het bericht in uw Gmail-inbox en klik op de knop "Meer". In het vervolgkeuzemenu dat verschijnt, kiest u "Berichtacties". Kies in het menu Berichtacties "Doorsturen als bijlage". Dit opent een nieuw berichtvenster met het oorspronkelijke bericht als bijlage. Om het bericht als PDF op te slaan, klikt u op het menu "Bestand" en kiest u "Opslaan als". Kies "PDF" in het keuzemenu "Opslaan als" en klik op de knop "Opslaan". Je kunt ook vragen wat moet je doen als je geen mails meer binnen krijgt? Er zijn een paar dingen die u kunt doen als u geen mail meer krijgt:
Controleer uw mailinstellingen om er zeker van te zijn dat u nog steeds mail ontvangt op het juiste adres.
-Als u een webgebaseerde e-maildienst gebruikt, probeer dan de cache en de cookies van uw browser te wissen en de pagina opnieuw te laden.
Probeer uw e-mail via een andere browser of een ander apparaat te openen.
Als u nog steeds geen e-mail ontvangt, neem dan contact op met uw e-mailprovider voor verdere hulp.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Hoe lang mag je e-mails met persoonsgegevens in je inbox bewaren?

Bewaartermijn bewaren van e-mail

Het basisprincipe is dat u de e-mails voor een 'redelijke termijn' termijn mag bewaren. Doorgaans betekent dit een bewaartermijn van maximaal 6 maanden. De termijn kan worden verlengd wanneer u daar een goede reden voor heeft, bijvoorbeeld bij een arbeidsconflict.
Vervolgens, welke mails moet je bewaren? De sms- en WhatsAppberichten en e-mails die bij het uitvoeren van overheidstaken gebruikt zijn, vallen wel onder de reikwijdte van de Wob en van de Archiefwet. Het kan wel handig zijn digitale postvakken te bewaren voor kortere of langere tijd om te schiften en de werkvloer te ontzorgen.

Hoe lang moet je gegevens voor de belasting bewaren?

Hoe lang moet ik mijn financiële administratie bewaren voor de Belastingdienst? Voor particulieren geldt geen wettelijke bewaarplicht. Maar voor naheffingen door de Belastingdienst is het slim om uw administratie 5 jaar te bewaren. Voor bedrijven en zelfstandigen geldt wel een wettelijke bewaarplicht van 7 tot 10 jaar. Daarvan, waarom verdwijnen mijn mails in outlook? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Als eerste moet je controleren of je berichten echt verdwenen zijn of dat ze alleen niet meer zichtbaar zijn. Dit kan gebeuren als je een filter hebt ingesteld die bepaalde berichten wegfiltreert of als je een bepaalde map hebt geselecteerd waarin je alleen bepaalde berichten wilt zien. Als je berichten echt verdwenen zijn, kan dit verschillende oorzaken hebben. Misschien heb je ze per ongeluk verwijderd of misschien is er iets misgegaan met de server waarop je berichten werden opgeslagen. In ieder geval is het belangrijk om te weten waar je berichten naartoe gaan als je ze verwijdert, want dan weet je hoe je ze kunt herstellen.

Waarom verdwijnen mails uit Outlook?

Er zijn verschillende redenen waarom e-mails verdwijnen uit Outlook. Soms is het omdat de e-mail is verplaatst naar een andere map, soms omdat de e-mail is verwijderd of soms omdat de e-mail is gearchiveerd. Als u niet kunt vinden waar de e-mail is, kunt u altijd contact opnemen met de helpdesk van Outlook voor hulp.

Door Gratiana

Vergelijkbare artikelen

Waar zijn mijn oude mails Outlook? :: Hoe mails automatisch in mappen plaatsen Gmail?
Handige links