Huis > W > Wat Te Doen Als Je Geen Mails Meer Binnen Krijgt?

Wat te doen als je geen mails meer binnen krijgt?

Als u geen e-mail meer binnen krijgt kan dit verschillende oorzaken hebben: Uw pakket zit vol, er past geen nieuwe e-mail meer bij. Oplossing: verwijder e-mail van de sever, eventueel vanuit de webmail. Uw wachtwoord of andere instellingen zijn niet goed.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom krijg ik geen mail binnen Gmail?

Controleer of je de juiste gebruikersnaam en het juiste wachtwoord voor je andere account hebt opgegeven. Als je e-mail ophaalt vanuit een ander Gmail-adres, controleer je of POP is ingeschakeld. Wijzig de toegangsinstellingen in het account waaruit je e-mails wilt importeren. Bovendien, kan geen verbinding maken met de server gmail? Wis het cachegeheugen en de cookies van je browser en gebruik Gmail vervolgens opnieuw om te bekijken of dat het probleem oplost. Als je functies hebt ingeschakeld, bekijk je je geavanceerde instellingen. Open Gmail. Klik op Instellingen.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik mijn mail op mijn telefoon krijgen?

Aangenomen dat u tips wilt voor het instellen van e-mail op uw telefoon:
De eerste stap is beslissen welke e-maildienst u wilt gebruiken. Enkele populaire opties zijn Gmail, Yahoo en Outlook. Zodra u uw dienst hebt gekozen, moet u een account aanmaken als u er nog geen hebt.
Vervolgens moet u de app voor de door u gekozen e-maildienst downloaden, of als het besturingssysteem van uw telefoon (iOS of Android) al een ingebouwde app heeft, kunt u die zo instellen.
Zodra de app is geïnstalleerd, opent u deze en meldt u zich aan met de gegevens van uw e-mailaccount. Als u een ingebouwde app instelt, moet u misschien wat extra informatie invoeren, zoals het type account (IMAP of POP3), servernamen en poortnummers.
Nadat uw account met succes is ingesteld, kunt u uw e-mailberichten gaan beheren. Dit omvat het opstellen van nieuwe berichten, het beantwoorden van berichten, het doorsturen van berichten en het verwijderen van berichten. Hoe zet ik mijn email op een andere computer? Ervan uitgaande dat u Microsoft Outlook gebruikt, is het proces om uw e-mail aan een andere computer toe te voegen als volgt:
1. Open Microsoft Outlook.
2. Klik op Bestand in de linkerbovenhoek van het scherm.
3. Klik op Account toevoegen in het keuzemenu.
4. Voer uw e-mailadres in en klik op Volgende.
5. Voer uw wachtwoord in en klik op Volgende.
6. Klik op Voltooien.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Kan geen mail meer ontvangen via Outlook?

Oorzaak: Uw internetprovider of netwerk heeft een firewall die verbindingen met de server voor uitgaande e-mail (SMTP) van uw e-mailservice blokkeert. Oplossing: Kijk of uw internetprovider of netwerkbeheerder een alternatieve SMTP-server biedt die u voor uw POP- of IMAP-account kunt gebruiken. Dit in overweging nemend, waarom staat een mail in de wachtrij? Het kan het aantal e-mails dat in een korte tijdspanne is verzonden, de hoeveelheid gegevens of bestandsgrootte, te veel uitgaande e-mails. Het kan elke limiet zijn die we kunnen bedenken. Het intermitterende probleem om Gmail-servers te verbinden ja, Gmail in de wachtrij geplaatst en mislukt, dit kan gebeuren.

Daarvan, waarom ontvang ik geen mail in outlook?

Als u geen e-mail kunt verzenden of ontvangen, is uw account mogelijk tijdelijk geblokkeerd omdat er ongebruikelijke aanmeldingsactiviteiten zijn geconstateerd. Zie Mijn Outlook.com-account deblokkeren voor informatie over het deblokkeren van uw account. Wat is de SMTP server van Gmail? De SMTP-server van Gmail is smtp.gmail.com.

Mensen vragen ook: wat is synchroniseren van e-mail?

De synchronisatie van e-mail betekent dat uw e-mailprogramma automatisch nieuwe e-mails ophaalt van uw e-mailaccount(s) en eventuele wijzigingen die u aanbrengt in uw e-mails (bijvoorbeeld door een e-mail te verwijderen of te verplaatsen) ook aanbrengt in uw e-mailaccount. Dit alles gebeurt achter de schermen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de technische details.

Door Jeminah Skow

Vergelijkbare artikelen

Hoe kom ik weer in mijn postvak? :: Wat is een HTML handtekening?
Handige links