Huis > H > Hoe Verwijder Je Definitief E-Mail?

Hoe verwijder je definitief e-mail?

Open de map Postvak IN, selecteer om de e-mailberichten in de map Postvak IN te markeren die u permanent wilt verwijderen en druk tegelijkertijd op Shift + Delete. 2. Klik in een pop-upwaarschuwingsvenster op het Ja knop. Alle geselecteerde e-mailberichten in de map Inbox worden vervolgens definitief verwijderd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je je aankoopgeschiedenis?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven aan het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Daarvan, hoe selecteer ik mails om te verwijderen?

Meerdere e-mails verwijderen

Als u opeenvolgende e-mailberichten wilt selecteren en verwijderen, klikt u in de berichtenlijst op de eerste e-mail, houdt u Shift ingedrukt, klikt u op de laatste e-mail en drukt u vervolgens op Delete.
Hoe selecteer ik mails in Outlook? Druk in de weergave Postvak IN lang op het cirkelpictogram van een e-mailbericht of tik hierop om een of meer berichten te selecteren. Tik op de berichten die u wilt selecteren.

Dienovereenkomstig, hoe mail verwijderen zonder te openen?

Als u een desktop e-mailprogramma gebruikt zoals Microsoft Outlook, Apple Mail of Mozilla Thunderbird, kunt u meestal een e-mail verwijderen zonder deze te openen door met de rechtermuisknop op het bericht te klikken en de optie "Verwijderen" te selecteren in het contextmenu. Met sommige e-mailclients kunt u ook meerdere berichten selecteren en ze allemaal tegelijk verwijderen.
Als u een webgebaseerde e-maildienst zoals Gmail, Yahoo Mail of Outlook.com gebruikt, kunt u gewoonlijk een e-mail verwijderen zonder deze te openen door met uw muis over het bericht te gaan en op het pictogram "Prullenbak" te klikken dat verschijnt. Bij sommige e-maildiensten kunt u ook meerdere berichten selecteren en ze allemaal tegelijk verwijderen. En nog een vraag, hoe kan ik verwijderde items definitief verwijderen? Er is geen manier om verwijderde items permanent te verwijderen. Zodra een item is verwijderd, is het voor altijd weg.

Gerelateerde artikelen

Hoe log ik in op mijn Live Mail?

Ga naar de aanmeldingspagina van Outlook.com, voer uw e-mailadres of telefoonnummer in en selecteer Aanmelden. Er zijn opmerkingen.

Waarom kan ik mijn mail niet verwijderen?

Kun je inkomende berichten in je e-mailpostvak niet meer verwijderen of verplaatsen? Dan is je postvak waarschijnlijk vol. Dit probleem kan optreden bij het gebruik van IMAP via e-mailsoftware als Outlook of Thunderbird en bij het gebruik van STRATO Webmail. Kan mail niet verwijderen komt steeds terug? Ga eens binnen de e-mail app naar de instellingen. Dit zijn drie kleine vierkantjes in een rij boven elkaar, in een icoon. Binnen de e-mail instellingen vind je vaak de optie dat je e-mails die je binnen de app verwijdert ook op de server verwijdert. Heb dit gedaan, maar af en toe blijven ze terugkomen.

Hoe Postvak IN leegmaken?

leegmaken

Tips:

  1. Als u veel e-mail hebt verwijderd, kan het enige tijd duren voor deze items zijn verwijderd.
  2. Selecteer een kleinere groep e-mailberichten om te verwijderen als de e-mailberichten nog steeds niet kunnen worden verwijderd.
Bovendien, hoe kun je meerdere mails tegelijk versturen? Er zijn twee belangrijke manieren om meerdere e-mails tegelijk te verzenden. De eerste is door gebruik te maken van een e-mailcluster of een e-maildienst die meerdere e-mailadressen ondersteunt. Dit kan een grote uitgave zijn, maar het is de makkelijkste manier. De tweede manier is door gebruik te maken van een e-mailbulkverzenddienst. Deze diensten zijn goedkoper en bieden een aantal voordelen, maar ze zijn ook moeilijker te gebruiken.

Hoe verwijder ik mails van mijn telefoon?

Om e-mails van je telefoon te verwijderen, moet je eerst in je e-mailapplicatie inloggen. Vervolgens vind je de map 'Inbox' of 'Postvak IN'. Als je deze hebt geopend, zie je alle ontvangen e-mails. Door op het prullenbakicoontje te klikken, kun je een e-mail selecteren om te verwijderen.

Door Ziagos

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder je alle mails in een keer iPhone? :: Kan Outlook account niet verwijderen?
Handige links