Huis > K > Kan Geen Mail Meer Versturen Met Gmail?

Kan geen mail meer versturen met Gmail?

De instellingen voor het account dat je gebruikt voor 'Mail verzenden als' zijn niet correct of zijn verouderd. Controleer deze instellingen en probeer je bericht opnieuw te verzenden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dus, hoe een mail toevoegen aan een andere mail?

Beantwoorden met een bijgevoegde e-mail

  1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Open de e-mail. klik op Beantwoorden.
  3. Klik in de rechterbovenhoek van de e-mail op het pictogram Groot weergeven .
  4. Selecteer in je inbox de e-mail die je wilt bijvoegen.
  5. Sleep de e-mail naar je bericht.
  6. Klik onderaan op Verzenden.
Hoe mail terughalen Gmail? Berichten herstellen
  1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Scroll aan de linkerkant van de pagina en klik op Meer. Prullenbak.
  3. Vink het selectievakje aan naast de berichten die je wilt verplaatsen.
  4. Klik op Verplaatsen naar .
  5. Kies waar je de berichten naartoe wilt verplaatsen.

Hoe kan je een mail automatisch doorsturen?

Er zijn twee manieren om e-mail automatisch door te sturen in de meeste e-mailclients:
1. Stel een filter of regel in die specificeert dat alle e-mail die naar uw account wordt gestuurd automatisch moet worden doorgestuurd naar een ander e-mailadres.
2. Configureer uw e-mailaccount om alle e-mail door te sturen naar een ander e-mailadres.
Om een filter of regel in te stellen in de meeste e-mailclients, zoekt u naar de optie "Filters" of "Regels" in het menu Instellingen. Maak vervolgens een nieuwe filter of regel met de criteria "Doorsturen naar [adres]".
Om uw e-mailaccount zo te configureren dat alle e-mail wordt doorgestuurd, zoekt u de optie "Doorsturen" in het menu Instellingen. Voer vervolgens in het veld "Doorsturen naar" het e-mailadres in waarnaar u uw e-mail wilt doorsturen. Dienovereenkomstig, hoe mail doorsturen naar ander mailadres outlook? Om in Outlook een mail forwarding in te stellen, gaat u naar het tabblad Bestand en klikt u op het keuzemenu Accountinstellingen. Selecteer het account dat u wilt wijzigen en klik op de knop Wijzigen. In het venster dat verschijnt, selecteert u de optie Meer instellingen. In het volgende venster selecteert u het tabblad Geavanceerd. In de sectie Afleveropties vinkt u het vakje naast de optie Doorsturen aan en voert u het e-mailadres in waarnaar u uw berichten wilt doorsturen. U kunt ook de optie selecteren om een kopie van de doorgestuurde berichten in uw inbox te bewaren door het vakje naast de optie Bericht afleveren aan zowel doorstuuradres als inbox aan te vinken. Klik op de knop OK om uw wijzigingen op te slaan.

Gerelateerde artikelen

Hoe 2 Gmail accounts koppelen?

Het is niet mogelijk om verschillende accounts te combineren. U kunt uw gegevens per product overzetten van de ene account naar de andere. Als u een nieuw product wilt gebruiken, hoeft u geen nieuwe account aan te maken.

Waarom kan ik geen mail verzenden?

Oorzaak: Uw internetprovider of netwerk heeft een firewall die verbindingen met de server voor uitgaande e-mail (SMTP) van uw e-mailservice blokkeert. Oplossing: Kijk of uw internetprovider of netwerkbeheerder een alternatieve SMTP-server biedt die u voor uw POP- of IMAP-account kunt gebruiken. Waarom werkt mijn mail niet meer? Het is mogelijk dat uw firewall, antivirus of netwerkinstellingen uw e-mailprogramma blokkeren. Schakel uw firewall en antivirus tijdelijk uit en probeer het opnieuw. Op een computernetwerk kunnen bepaalde poorten geblokkeerd zijn. Probeer op een ander netwerk verbinding te maken, bijvoorbeeld via uw mobiele provider.

Kan geen mail versturen met mobiel?

Geen werkende verbinding?

  • Samsung. Kies 'apps'. Ga naar 'Instellingen'. kies 'Draadloos en netwerken'. Ga naar 'Mobiele netwerken'.
  • Apple. Kies 'Instellingen'. Ga naar 'Mobiel netwerk'. Zet 'Dataroaming' aan.
  • Overige merken. Ga naar Toestelhulp. Kies je smartphone of tablet. Kies 'internet'. Volg de stappen op het scherm.
Hoe maak je een tweede e-mailadres aan? Om een tweede e-mailadres aan te maken, volg je de volgende stappen:
1. Ga naar de website van je e-mailprovider.
2. Log in met je huidige e-mailadres en wachtwoord.
3. Navigeer naar de pagina waar je je accountinstellingen kunt beheren. Dit kan een pagina zijn met de naam "Account", "Instellingen" of iets dergelijks.
4. Zoek de optie om een nieuw e-mailadres toe te voegen. Dit kan een optie zijn met de naam "Nieuw e-mailadres toevoegen", "E-mailadres toevoegen" of iets dergelijks.
5. Volg de aanwijzingen op het scherm om het nieuwe e-mailadres te maken. Dit kan betekenen dat je een nieuw wachtwoord moet invoeren of andere informatie.
6. Controleer of het nieuwe e-mailadres goed werkt door een testbericht te sturen naar het adres.

Kan ik 2 Outlook accounts hebben?

Ja, dat is mogelijk. U kunt twee Outlook-accounts toevoegen aan dezelfde Outlook-app op uw apparaat. U kunt ook verschillende Outlook-accounts toevoegen aan verschillende e-mailapps op uw apparaat.

Door Karola Plumpton

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik meerdere mails tegelijk doorsturen met Outlook? :: Hoe verwijder je alle mails in een keer iPhone?
Handige links