Huis > H > Hoe Kan Ik Een Tweede E-Mailadres Aanmaken?

Hoe kan ik een tweede e-mailadres aanmaken?

Ga naar jouw Gmail. Klik rechtsboven op het tandwiel en kies voor Alle instellingen bekijken. Open het tabblad Accounts en import. Kies voor Nog een e-mailadres toevoegen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je een iMac als tweede scherm gebruiken?

Meerdere iMacs kunnen worden gebruikt als beeldscherm. Daartoe moet elke iMac rechtstreeks worden aangesloten op een Thunderbolt-poort op de andere Mac. Command-F2 kan worden ingedrukt op het toetsenbord van de iMac. Het bureaublad van de andere Mac wordt dan getoond.

Hoe koppel je e-mailadressen aan elkaar?

Log in via de website en ga naar 'Instellingen'. Vervolgens kiest u de tab 'Emailadressen'. Hier vindt u het kopje 'E-mail aliassen'. Vul het e-mailadres wat u wilt koppelen in en bevestig via de mail die u op dit adres ontvangt. Daarvan, kun je twee e-mailadressen hebben? Met Gmail kan je eenvoudig meerdere accounts en e-mailadressen koppelen via de ingebouwde functionaliteiten. Je hebt dus geen add-ons of betaalde plugins nodig.

Wat moet je doen als je geen mails meer binnen krijgt?

Als u geen e-mails meer ontvangt, moet u de instellingen van uw e-mailaccount controleren om er zeker van te zijn dat uw account nog steeds actief is en dat alle juiste serverinformatie is ingevoerd. U kunt ook de spamfilter van uw e-mailaccount controleren om te zien of deze e-mails blokkeert. Als u nog steeds geen e-mails kunt ontvangen, moet u wellicht contact opnemen met uw e-mailprovider voor verdere hulp. Trouwens, hoe maak ik een extra e-mailadres aan in outlook? U kunt op verschillende manieren een extra e-mailadres in Outlook aanmaken. Eén manier is om een nieuwe Microsoft-account te maken en die als alias toe te voegen aan uw bestaande account. Een andere manier is om een nieuw account aan te maken bij een andere e-maildienst en dit toe te voegen als secundair account in Outlook. Ten slotte kunt u rechtstreeks in Outlook een nieuw e-mailadres aanmaken door naar het tabblad Bestand te gaan en Account toevoegen te selecteren.

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik je iPad als tweede scherm Windows 10?

U kunt de iPad op uw laptop of computer aansluiten met behulp van de APP Duet Display. U kunt Duet Display installeren op uw computer of laptop. De iPad wordt herkend als tweede scherm. U kunt de instellingen naar eigen wens aanpassen.

Men kan zich ook afvragen: kan ik een tweede google account aanmaken?

Accounts toevoegen

Log op uw computer in bij Google. Selecteer rechtsboven uw profielafbeelding of initiaal. Kies Account toevoegen in het menu. Volg de instructies om in te loggen op het account dat u wilt gebruiken.
Trouwens, hoe kan je je schoolmail aan je gewone mail? Vul in de zoekbalk daaronder 'doorsturen' in en klik vervolgens daaronder bij Acties (1) op de eerste optie. Type in het volgende scherm in de balk onder 'Mijn e-mail doorsturen naar:' het e-mail adres in waar je de mail naar toe wilt laten sturen, dus je eigen privé e-mail adres.

Kun je meerdere Hotmail accounts hebben?

Als je de Outlook.com app open hebt, klik dan bovenin op het Outlook.com icoon. Klik in het menu dat dan geopend wordt op je accountnaam. Je krijgt dan alle ingestelde accounts te zien en de optie om een account toe te voegen. Vervolgens, kan ik 2 outlook accounts hebben? Ja, dat kan. U kunt twee aparte Microsoft-accounts maken of een account met een ander e-mailadres toevoegen aan uw bestaande account.

Dus, hoeveel gmail accounts heb ik?

"So, how many gmail accounts do I have?"
Je hebt momenteel 1 gmail-account.

Door Benil

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een nieuw e-mailadres toevoegen? :: Waar kan ik mijn contactpersonen vinden?
Handige links