Huis > H > Hoe Kan Ik Iets Verkopen Op Ebay?

Hoe kan ik iets verkopen op eBay?

Op eBay kun je op een leuke manier een extra zakcentje verdienen. Als je een object wilt aanbieden, klik je op Verkopen boven aan alle pagina's. Met het formulier Verkoop je object word je stap voor stap door het aanbiedingsproces geleid. Daarbij helpt eBay je geschikte rubrieken voor je object te vinden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe duur is het om iets te laten 3D printen?

Hoeveel kost 3D-printen in Nederland? De prijs voor een cm3 is 0,10. Wij durven te zeggen dat wij de laagste prijs in Nederland hebben.

En nog een vraag, hoe betaal ik met paypal op ebay?

Zo betaal je een object rechtstreeks via PayPal:

  1. Log in bij je PayPal-rekening.
  2. Klik op de tab Geld overmaken.
  3. Klik op de link eBay-objecten betalen.
  4. Klik op Betalen naast het object waarvoor je geld wilt overmaken.
  5. Bewerk zo nodig de details van je betaling.
  6. Klik op Doorgaan.
  7. Klik op Geld overmaken.
Wat is PayPal en hoe werkt het? Je moet je aanmelden met een e-mailadres om PayPal te gebruiken. Je betaalt met je bankrekening, creditcard of een PayPal-rekening waar je tegoed op plaatst. PayPal is voor de koper gratis bij betalingen in euro's.

Hoe maak je een PayPal account?

Om een PayPal-rekening aan te maken, gaat u naar www.paypal.com en klikt u op Aanmelden. Volg de instructies om u aan te melden voor een persoonlijke of zakelijke rekening. Is 2dehands be van Marktplaats? Nee, 2ndhands is niet van Marktplaats.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik iets in favorieten in Windows 10?

Om een website aan de favorieten toe te voegen, opent u de website, klikt u op de knop met de ster rechtsboven om de site aan uw favorieten toe te voegen, en vervolgens selecteert u de werkbalk Favorieten onder de optie Maken in.

Wat is eBay voor bedrijf?

eBay is van oorsprong een Amerikaans bedrijf en opereert binnen het zogeheten 'consument-naar-consument'-vakgebied. De organisatie werd in 1995 opgericht en zou een van de populairste websites van de twintigste eeuw worden. Waar komt eBay vandaan? Geschiedenis. Pierre Omidyar zette eBay in 1995 op vanuit een achterkamertje in San José (Silicon Valley). Hij wilde zien of hij kopers en verkopers op één internetplatform bij elkaar kon krijgen. Wat begon als een programmeerexperiment, is uitgegroeid tot 's werelds grootste handelsplaats.

En nog een vraag, is ebay populair in nederland?

Websites als Marktplaats en eBay zijn ontzettend populair en trekken dagelijks veel bezoekers, zowel op mobiel als desktop. Trouwens, wat is de duitse versie van marktplaats? Marktplaats is de Nederlandse versie van de marketplace.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik internationaal verkopen op ebay?

Als je wilt verkopen aan kopers in het buitenland, kun je dat op verschillende manieren doen. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van het programma 'eBay Global Shipping'. Dit programma regelt voor jou het transport naar het buitenland en de verzending van het pakket. Je kunt ook kiezen voor een andere verzendmethode, bijvoorbeeld door het pakket zelf te verzenden of door gebruik te maken van een externe verzendservice.

Door Lisan

Vergelijkbare artikelen

Wat gebeurt er als je niet betaald op eBay? :: Wat is Windows Easy Transfer PCmover Express en Upgrade Assistant?
Handige links