Huis > K > Kun Je 2 E-Readers Op 1 Kobo Account?

Kun je 2 e-readers op 1 Kobo account?

Op hoeveel apparaten tegelijk kan ik Kobo Plus gebruiken? Het abonnement is gekoppeld aan je bol.com account. Je persoonlijke account kun je aan 5 apparaten tegelijk koppelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Wat dit betreft, kan ik mijn kobo account delen?

Op dit moment is het niet mogelijk om je Kobo-boeken uit te lenen of te delen met iemand anders. De boeken in je Kobo-bibliotheek zijn gekoppeld aan je Kobo-account en -wachtwoord. Trouwens, kun je kobo boeken op andere ereader zetten? Door het downloaden van je boeken in EPUB- of PDF-formaat kun je je boeken naar apparaten of apps van andere fabrikanten dan Kobo exporteren.

Hoe kan ik een boek versturen?

Om een boek te versturen, moet u het veilig verpakken en versturen via een verzendmethode naar keuze. U moet ervoor zorgen dat het boek goed verzekerd is en dat u een volgnummer heeft voor de zending, zodat u de voortgang kunt volgen. Trouwens, hoe kan ik boeken lezen op mijn ipad? U kunt de Kindle-app gebruiken om boeken op uw iPad te lezen.

Gerelateerde artikelen

Hoe Nintendo-account koppelen?

U kunt systeeminstellingen kiezen in het startmenu nadat u een gebruiker hebt aangemaakt, en vervolgens een gebruiker kiezen om de profielinstellingen te openen.

Wat dit betreft, waarom niet alle boeken op kobo plus?

Waarom kan ik sommige boeken niet lezen? Je kunt niet zomaar alle titels van Kobo lezen met een abonnement. Echter zijn er via Kobo Plus honderdduizenden ebooks en luisterboeken beschikbaar en er worden steeds nieuwe boeken toegevoegd. Je hebt dus altijd toegang tot een ruim assortiment . Kan boeken niet vinden op Kobo? Je hebt ' toegang nodig tot een Wi-Fi-verbinding om eBooks te downloaden naar je eReader. Kun je een boek nog steeds niet vinden? Probeer de zoekfunctie op je eReader te gebruiken om te zien of het boek wordt weergegeven. Probeer het zoekfilter te gebruiken om boeken op status te sorteren.

Waarom synchroniseert Kobo niet?

Als je binnen het bereik van een bekend netwerk bent, maakt je eReader automatisch verbinding met dat netwerk en zal de synchronisatie beginnen. Als je niet binnen het bereik van een bekend netwerk bent, zal je eReader het proces Netwerk toevoegen starten. Dus, hoeveel ereaders op kobo plus? Dit is een technische vraag en ik kan niet goed Nederlands spreken, maar ik zal het proberen. Het aantal ereaders op Kobo Plus is ongeveer 10.000.

Hoe krijg ik boeken op mijn Kobo?

Om boeken te kunnen lezen op je Kobo moet je deze eerst synchroniseren met je computer. Dit doe je door de Kobo-app te downloaden en deze vervolgens te openen. Vervolgens sluit je je Kobo aan op je computer met de meegeleverde USB-kabel. Je Kobo zal nu worden herkend als een externe schijf door je computer. Nu kun je de Kobo-app gebruiken om boeken te kopen en deze vervolgens op je Kobo te downloaden.

Door Lacagnia

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt een Kobo account? :: Waar kan ik gratis ebooks vinden?
Handige links