Huis > H > Hoe Verwijder Je Een Instagram Account 2021?

Hoe verwijder je een Instagram account 2021?

Je moet naar de website van Instagram gaan en dan op de dienst inloggen klikken. Je gaat dan rechts bovenaan naar je gebruikersnaam en dan kies je profiel bewerken. Dan kies je voor account tijdelijk uitschakelen en dan volg jij de instructies op het scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Wat gebeurd er als je je Instagram account verwijderd?

Wanneer u uw Instagram-account verwijdert, worden al uw foto's, video's, volgers en opmerkingen permanent verwijderd. Als u uw account wilt verwijderen maar uw foto's wilt behouden, kunt u uw account gewoon deactiveren. Men kan zich ook afvragen: kan instagram mijn account verwijderen? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van het beleid en de procedures van Instagram op dat moment. In het algemeen geldt echter dat als u de gebruiksvoorwaarden of de communityrichtlijnen van Instagram schendt, uw account kan worden verwijderd. Enkele andere redenen waarom uw account kan worden verwijderd, zijn onder meer spamming, het gebruik van valse of beledigende profielinformatie en het publiceren van verboden inhoud. Als u bezorgd bent dat uw account wordt verwijderd, kunt u altijd rechtstreeks contact opnemen met Instagram en hen vragen naar hun beleid.

Hoe verwijder ik een van de meerdere Instagram accounts die ik heb gekoppeld aan een enkele aanmelding?

Om een van de meerdere Instagram-accounts te verwijderen die u aan één aanmelding hebt gekoppeld, moet u zich eerst aanmelden bij de account die u wilt verwijderen. Zodra u bent ingelogd, moet u naar de pagina "Instellingen" gaan. Op de pagina "Instellingen" moet u naar beneden scrollen naar het gedeelte "Account" en klikken op de optie "Gekoppelde accounts". Vanaf hier kunt u de account die u wilt verwijderen ontkoppelen door te klikken op de knop "Ontkoppelen" naast de betreffende account. Hoe verwijder je een gekoppeld Facebook account? Het verwijderen van een gekoppeld Facebook-account gaat in twee stappen. Eerst moet u het account loskoppelen van uw Facebook-account. Ga hiervoor naar uw Facebook-instellingen en klik op het tabblad "Accounts". Klik daar op de "X" naast de gekoppelde Facebook-account. Hierdoor wordt het account ontkoppeld van uw Facebook-account.
Vervolgens moet u het Facebook-account zelf verwijderen. Ga hiervoor naar de Facebook-website en log in op de account die u wilt verwijderen. Zodra u bent ingelogd, klikt u op het tabblad "Instellingen" en vervolgens op de knop "Account verwijderen". Bevestig dat u het account wilt verwijderen en klik dan nogmaals op de knop "Account verwijderen".

Gerelateerde artikelen

Hoe Nintendo-account koppelen?

U kunt systeeminstellingen kiezen in het startmenu nadat u een gebruiker hebt aangemaakt, en vervolgens een gebruiker kiezen om de profielinstellingen te openen.

Hoe Instagram account verwijderen uit app?

Instagram account verwijderen uit app

  1. Stap 1: Open de app en ga naar je profiel. Dit staat linksonder.
  2. Stap 2: klik bovenin op je gebruikersnaam en selecteer het account dat je wilt verwijderen uit de app.
  3. Stap 3: Ga naar instellingen, scroll naar onderen en klik op afmelden.
Waarom kan ik mijn Instagram account niet verwijderen? Vanwege veiligheidsredenen kunnen wij je account niet voor je verwijderen. Je moet je kunnen aanmelden bij je account om verwijdering aan te vragen. Raadpleeg de tips voor aanmelden als je je wachtwoord of gebruikersnaam bent vergeten.

Dus, hoe verwijder je een instagram account van je telefoon?

Onderstaande instructies werken zowel voor iPhone als Android:

  1. Open de Instagram app en je account.
  2. Klik op je profielfoto helemaal rechts onderaan het scherm.
  3. Tik op de 3 lijnen rechts bovenaan.
  4. Kies instellingen onderaan het scherm.
  5. Selecteer Help > Helpcentrum.
  6. Kies Je account beheren > Je account verwijderen.
Bovendien, hoe lang duurt het voordat je instagram account is verwijderd? Het duurt ongeveer een week om je Instagram-account te verwijderen. Je ontvangt een bevestigingsbericht wanneer het proces is voltooid.

Dienovereenkomstig, waarom verwijderd instagram accounts?

Volgens de algemene voorwaarden van Instagram kan het platform elk account op elk moment verwijderen, zonder opgaaf van reden. In de praktijk gebeurt dit vaak wanneer er sprake is van inbreuk op de regels, zoals het posten van ongewenste of aanstootgevende beelden. Ook kan Instagram een account verwijderen als blijkt dat de eigenaar ervan meerdere accounts aanmaakt of gebruikt voor onacceptabele doeleinden.

Door Jolie Marrett

Vergelijkbare artikelen

Wat gebeurt er als je je account tijdelijk uitschakelt? :: Wat is de gevaarlijkste haai ter wereld?
Handige links