Huis > W > Wat Was Het Eerste Album Dat Op Cd Verkrijgbaar Was?

Wat was het eerste album dat op cd verkrijgbaar was?

Wat was de eerste CD ooit? De eerste CD ooit waarvan het de bedoeling was om uit te brengen, was het album van de Zweedse groep ABBA -The Visitors. Philips maakte dit album op CD samen met platenmaatschappij Sony in 1981.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik een album?

Er zijn open foto's. Alle foto's zijn beschikbaar op het tabblad Bibliotheek. Als u er meerdere wilt selecteren, kunt u op meerdere foto's tikken of er met uw vinger overheen glijden. Nadat u uw selectie hebt bevestigd, tikt u op de knop 'Prullenbak'.

En nog een vraag, hoe oud is de discman?

Begin jaren '80 werd de cd uitgevonden. Sony bracht daarom al snel een draagbare cd-speler uit: de Sony Discman D-50. De speler lag in 1984 in de winkel, slechts een jaar na de introductie van de cd. Het apparaatje was slechts iets groter dan een cd-hoesje. Hoeveel minuten muziek op een cd? Er kunnen op de hele cd 80 minuten op..

Wat zijn de afmetingen van een cd?

De afmetingen van een CD zijn 4,72 inch in diameter en 0,05 inch in dikte. Vervolgens, wat was voor de cd? De CD werd voorafgegaan door de LP (langspeelplaat). LP's werden in 1948 geïntroduceerd door Columbia Records. Ze waren gemaakt van vinyl en konden ongeveer 20 minuten muziek per kant bevatten.

Gerelateerde artikelen

Welke is de eerste Avengers?

De eerste verschijning van de Avengers. Stan Lee bedacht 1, No. 1 in September 1963.

Is cd met een hoofdletter?

De afkorting van compact disc is cd, klein en zonder puntjes. De afkorting van corps diplomatique is CD, met hoofdletters. Mensen vragen ook: waar kan je lege cd's kopen? Philips biedt naast de hoge kwaliteit ook veel verschillende formaten aan waardoor je altijd de beste keuze kan maken. De lege cd's hebben een opslagruimte van 700 Mb tot 800 Mb.

Wat is een audio cd?

Een audio-cd (of een gegevens-cd of -dvd) branden

Een gegevens-cd werkt alleen op cd-spelers die de naar de schijf gekopieerde bestandstypen ondersteunen. Een audio-cd branden: Open Windows Media Player. en selecteer vervolgens audio-cd of gegevens-cd of-DVD.
Wie heeft de Discman uitgevonden? De Discman is uitgevonden door Sony en kwam op de markt in 1984. Het was de eerste draagbare cd-speler en was een grote hit onder muziekliefhebbers. De Discman werd later vervangen door de Walkman en is nu een verzamelobject.

Dienovereenkomstig, wat is de beste discman?

De beste discman is een discman die voldoet aan alle behoeften van de gebruiker. Er zijn veel verschillende discmans op de markt, dus het is belangrijk om te weten wat je precies wilt. Sommige discmans zijn beter voor het luisteren naar muziek, terwijl andere discmans meer geschikt zijn voor het afspelen van video's of het bekijken van foto's.

Door Muirhead

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt een Discman? :: Waar staat PGP voor?
Handige links