Huis > H > Hoe Kan Ik Een E-Mail Account Toevoegen?

Hoe kan ik een E-mail account toevoegen?

Je account toevoegen of verwijderen

  1. Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto.
  3. Tik op Nog een account toevoegen.
  4. Kies het type account dat je wilt toevoegen.
  5. Volg de stappen op het scherm om je account toe te voegen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Je kunt ook vragen hoe wisselen van account in outlook?

Overschakelen naar een ander Outlook-e-mailprofiel

  1. Klik in Outlook op Bestand> accountinstellingen> Profiel wijzigen.
  2. Outlook wordt gesloten. U moet Outlook opnieuw handmatig starten.
  3. De volgende keer dat Outlook wordt gestart, wordt het dialoogvenster Profiel kiezen weergegeven.
Is Gmail en Outlook hetzelfde? De eenvoudige manier om opties aan te passen in Gmail en de sterke filteropties, maakt Gmail meer geschikt voor thuisgebruik. De uitgebreide mogelijkheden van Outlook, en dan met name de vele add-ins, zorgen er dan weer voor dat Outlook uitermate geschikt is voor op kantoor.

Trouwens, kan ik 2 mailadressen hebben?

Ja, u kunt twee e-mailadressen hebben. U kunt een nieuw e-mailadres aanmaken door naar de pagina Instellingen te gaan en te klikken op de link "E-mailadres toevoegen". Dienovereenkomstig, hoe maak ik een tweede mailadres aan? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een tweede e-mailadres kunt aanmaken. Eén manier is om een nieuwe account aan te maken bij een andere e-maildienst. Een andere manier is om een nieuw e-mailadres aan te maken bij uw bestaande e-maildienst.

Gerelateerde artikelen

Hoe Nintendo-account koppelen?

U kunt systeeminstellingen kiezen in het startmenu nadat u een gebruiker hebt aangemaakt, en vervolgens een gebruiker kiezen om de profielinstellingen te openen.

Hoe voeg ik een email account toe op mijn iPhone?

Een e-mailaccount toevoegen aan uw iPhone, iPad of iPod touch

  1. Ga naar 'Instellingen' > 'Mail' en tik op 'Accounts'.
  2. Tik op 'Nieuwe account' en selecteer uw e-mailaanbieder.
  3. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in.
  4. Als u 'Volgende' ziet, tikt u op hierop en wacht u tot Mail uw account verifieert.
Waarom synchroniseert mijn mail niet met iPhone? U kunt deze instellingen als volgt aanpassen: Ga naar 'Instellingen' > 'Mail' en tik op 'Accounts'. Tik op 'Nieuwe gegevens'. Kies een instelling, zoals 'Automatisch' of 'Handmatig', of kies een schema voor hoe vaak Mail gegevens ophaalt.

Wat is een hostnaam email?

Hostnaam: om de hostnaam in te kunnen voeren, dien je eerst jouw mailserverinstellingen via jouw Control panel te achterhalen. Deze staan onder het kopje 'Domeinen' > 'Mailserverinstellingen'. Meestal is dit een door ons toegekend servernaam, bijvoorbeeld: jan.regelpaneel.com. Bovendien, hoe moet je uitloggen op je mail? In order to log out of your mail, you will need to click on the "log out" button located at the top right-hand corner of the page. After clicking on this button, you will be automatically redirected to the login page.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan je je schoolmail aan je gewone mail?

Er zijn een aantal manieren waarop je je schoolmail kunt koppelen aan je gewone mail. Als je school een Google-account heeft, kun je deze koppelen aan je Gmail-account, zodat je alle e-mails in één inbox krijgt. Je kunt ook de e-mailadressen forwarden, zodat alle e-mails die naar je schooladres worden gestuurd, automatisch naar je gewone e-mailadres worden doorgestuurd.

Door Crellen

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder je een account uit Outlook? :: Hoe kan ik een email account toevoegen?
Handige links