Huis > K > Kun Je Je E-Mailadres Verwijderen?

Kun je je e-mailadres verwijderen?

Conclusie. Het is vaak bij de grote accounts niet mogelijk om enkel je e-mailadres te verwijderen. Vaak is dit mailadres gekoppeld aan je gehele account en moet je deze samen verwijderen. Een e-mailadres verwijderen in g-mail is perfect mogelijk, maar in Outlook en hotmail dan weer niet.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Men kan zich ook afvragen: wat gebeurt er als je je mail verwijderd?

Uw e-mails en e-mailinstellingen worden verwijderd. U kunt uw Gmail-adres niet langer gebruiken om e-mails te verzenden of te ontvangen. Als u van gedachten verandert, is het mogelijk uw Gmail-adres terug te krijgen. Uw Gmail-adres kan door niemand anders worden gebruikt in de toekomst. Wat gebeurd er als je je Google-account verwijderd? Je Google-account verwijderen

  • Je raakt alle gegevens en content in dat account kwijt, zoals e-mails, bestanden, agenda's en foto's.
  • Je kunt Google-services zoals Gmail, Drive, Agenda of Play niet meer gebruiken als je inlogt met dat account.

Hoe kan ik een contactpersoon verwijderen?

Er zijn een paar manieren om een contactpersoon te verwijderen:
1. Ga naar de app Contacten en zoek het contact dat u wilt verwijderen. Tik op het contact en tik vervolgens op Bewerken in de rechterbovenhoek van het scherm. Scroll naar beneden en tik op Contact verwijderen, tik vervolgens nogmaals op Contact verwijderen om te bevestigen.
2. Als u iOS 10.3 of hoger gebruikt, kunt u ook een contact verwijderen uit de Contacten-app door het contact vast te houden en vervolgens op Contact verwijderen te tikken.
3. Als u een iPhone met 3D Touch gebruikt, kunt u een contact uit de Contacten-app verwijderen door het contact aan te raken, vast te houden en vervolgens op Contact verwijderen te tikken.
4. U kunt ook een contact verwijderen uit de Telefoon-app door op de naam van het contact te tikken en vervolgens op het verwijderpictogram (de prullenbak). Waar staan de emailadressen? E-mailadressen worden opgeslagen in een directory genaamd "Users" op een mailserver.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Hoe verwijder ik een e-mailadres uit Outlook?

Een e-mailaccount verwijderen uit Outlook

  1. Selecteer Bestand in de linkerbovenhoek van het hoofdvenster van Outlook.
  2. Selecteer Accountinstellingen > Accountinstellingen.
  3. Selecteer het account dat u wilt verwijderen en selecteer vervolgens Verwijderen.
Hoe kun je je emailadres veranderen? Stap 1: Controleren of u het e-mailadres kunt wijzigen

Ga op uw computer naar uw Google-account. Klik in het linkernavigatievenster op Persoonlijke informatie. Klik onder Contactgegevens op E-mail. Selecteer E-mailadres voor Google-account.

Hoe verwijder ik email adressen uit mijn Hotmail?

Een contactpersoon verwijderen

  1. Klik op navigatiebalk op Personen.
  2. Selecteer de contactpersoon die u wilt verwijderen en klik vervolgens op Verwijderen op het lint of klik met de rechtermuisknop op de contactpersoon en klik vervolgens op Verwijderen.
En nog een vraag, kun je definitief verwijderde mail terughalen? Ja, het is mogelijk om permanent verwijderde e-mail op te halen. Er zijn veel gratis en betaalde programma's die je kunnen helpen bij het herstellen van je e-mail. Het is echter niet mogelijk om verwijderde e-mail te herstellen met behulp van Microsoft Outlook of Windows Mail.

Kan ik een verwijderde mail terughalen?

Ja, dit is mogelijk. Er zijn verschillende manieren waarop u een verwijderd e-mailbericht kunt herstellen, afhankelijk van welke e-mailprovider u gebruikt. Sommige e-mailproviders bieden een prullenbak of een map met verwijderde items, waaruit u kunt kiezen welke e-mails u wilt herstellen. Andere e-mailproviders maken automatisch back-ups van uw e-mailberichten, waardoor u mogelijk toegang hebt tot eerdere versies van uw e-mailberichten.

Door Japeth Gurcharan

Vergelijkbare artikelen

Hoe komt het dat mijn mails verdwijnen? :: Hoe schrijf je e-mailadres?
Handige links