Huis > W > Wat Is De Imap Van Gmail?

Wat is de IMAP van Gmail?

POP / IMAPimap
Inkomende serverimap.gmail.com
Inkomende poort993
SSL (beveiliging) inkomendTLS;SSL
Uitgaande serversmtp.gmail.com

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe 2 Gmail accounts koppelen?

Het is niet mogelijk om verschillende accounts te combineren. U kunt uw gegevens per product overzetten van de ene account naar de andere. Als u een nieuw product wilt gebruiken, hoeft u geen nieuwe account aan te maken.

Welke server voor Gmail?

Zo vind je de SMTP server van Gmail

Gmail SMTP serveradres: smtp.gmail.com. Gmail SMTP naam: Je volledige naam. Gmail SMTP gebruikersnaam: Je volledige Gmail adres (bijvoorbeeld [email protected]) Gmail SMTP wachtwoord: Het wachtwoord dat je gebruikt om in te loggen bij Gmail.
Dienovereenkomstig, wat is het verschil tussen imap en pop3? Met POP3 download je je e-mail vanaf de server naar je apparaat (computer of telefoon). Je e-mail wordt doorgestuurd naar je apparaat en blijft niet bewaard op de server. Met IMAP kun je e-mailberichten op de server bekijken via je e-mailprogramma.

Wat moet ik invullen bij IMAP?

IMAP, of Internet Message Access Protocol, is een protocol waarmee e-mailclients kunnen communiceren met e-mailservers om e-mailberichten op te halen of te verzenden. Om de IMAP-instellingen voor een e-mailcliƫnt in te vullen, moet u het adres van de e-mailserver weten, evenals het poortnummer dat de server gebruikt voor IMAP-verbindingen. U moet ook een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven voor een account op de server. Men kan zich ook afvragen: waar vind ik de instellingen van gmail? Gmail-instellingen vindt u door te klikken op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van de Gmail-interface. Dit opent een vervolgkeuzemenu met verschillende opties, waarvan er een "Instellingen" is. Als u op "Instellingen" klikt, wordt een nieuwe pagina geopend met verschillende opties om uw Gmail-account te configureren.

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Dienovereenkomstig, wat is de gebruikersnaam van mijn gmail?

Je kunt de naam wijzigen die is gekoppeld aan je e-mailadres. Belangrijk: De naam die aan je e-mailadres is gekoppeld, is niet je gebruikersnaam. Je kunt je gebruikersnaam en je e-mailadres niet wijzigen. Bovendien, kan geen verbinding maken met de server gmail? Wis het cachegeheugen en de cookies van je browser en gebruik Gmail vervolgens opnieuw om te bekijken of dat het probleem oplost. Als je functies hebt ingeschakeld, bekijk je je geavanceerde instellingen. Open Gmail. Klik op Instellingen.

Hoe weet ik wat mijn SMTP server is?

Outlook voor PC

Klik in Outlook op Bestand. Ga vervolgens naar Accountinstellingen > Accountinstellingen. Dubbelklik op het tabblad E-mail op het account dat je wilt koppelen aan HubSpot. Onder Serverinformatie zie je de namen van je inkomende e-mailserver (IMAP) en uitgaande e-mailserver (SMTP).
Waarom kan ik geen mail verzenden maar wel ontvangen? Er zijn een aantal mogelijke oorzaken waarom iemand e-mail kan ontvangen maar niet kan verzenden. Een van de meest voorkomende oorzaken is dat de SMTP-instellingen van de e-mailclient niet correct zijn. SMTP staat voor Simple Mail Transfer Protocol en is het protocol dat wordt gebruikt voor het versturen van e-mail. Als de SMTP-instellingen niet correct zijn, kan de e-mailclient geen verbinding maken met de server waarmee moet worden gecommuniceerd om e-mail te verzenden. Een andere mogelijke oorzaak is dat de server waarmee de e-mailclient communiceert, tijdelijk niet beschikbaar is. In dat geval kan de e-mailclient ook geen verbinding maken met de server en kan er geen e-mail worden verzonden.

En nog een vraag, hoe weet je of je imap of pop hebt?

If you want to know whether you have IMAP or POP, you can contact your email provider.

Door Weldon Junghans

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik POP3 veranderen in IMAP? :: Hoe mail synchroniseren met iPhone?
Handige links