Huis > W > Wat Is Een Eml Document?

Wat is een EML document?

eml bestand? De EML bestandsextensie is een acroniem voor E-mail en gemaakt door Microsoft Corporation. EML bestanden worden e-mailberichten opgeslagen in platte tekst. Het wordt gebruikt in Microsoft Outlook Express opgeslagen e-mailberichten en een deel van de e-mail messaging programma's van Microsoft.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een JPG document?

Het bekendste bestandstype voor foto's is de JPG. Een gecomprimeerd formaat is een JPG. Het kan gecomprimeerd of geplet worden genoemd.

Dienovereenkomstig, hoe eml bestanden omzetten naar pdf?

Om vanuit het EML-formaat naar PDF te converteren, zijn er verschillende opties. Het makkelijkste is om een online converter te gebruiken, maar er zijn ook veel gratis programma's die dezelfde taak kunnen uitvoeren.
Als je een online converter gebruikt, moet je gewoonlijk het EML-bestand uploaden naar de website en dan wordt het automatisch omgezet in PDF. Sommige converters laten je ook de optie om de PDF-output aan te passen, zoals de pagina-instellingen en de kwaliteit.
Als je een converter programma gebruikt, moet je het programma downloaden en installeren op je computer. Sommige programma's zijn alleen beschikbaar voor bepaalde besturingssystemen, dus zorg ervoor dat het programma dat je kiest compatibel is met je computer. Nadat het programma is geïnstalleerd, moet je het EML-bestand openen in het programma en dan kun je de PDF-output aanpassen. Je kunt ook vragen kan eml bestand niet openen? Kan ik ook niet openen eml-bestand?

Door Eisenberg Mechling

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je EML bestand? :: Waar bespaar je het meeste energie mee?
Handige links