Huis > W > Wat Is Een Parseer Fout?

Wat is een Parseer fout?

Android's”Er was een probleem bij het parseren van het pakket”verschijnt meestal wanneer u een app probeert te installeren via een defect APK-bestand. De fout geeft aan dat er een probleem was met het parseren van het app-pakket, wat betekent dat het pakket (de APK) problematisch is.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een streaming fout?

Een slechte verbinding tussen het mobiele toestel en het internet is de meest voorkomende reden waarom u een livebeeld of opgenomen video niet kunt zien. Het internet heeft lage upload- en downloadsnelheden. Het Ring-toestel heeft een slechte verbinding.

Kan het pakket niet parsen?

De apk-bestanden bevatten alle benodigde bestanden voor een Android-applicatie. Als het apk-bestand niet kan worden geparseerd, betekent dit dat het bestand beschadigd is of niet compatibel met het toestel. Wat is Parseren? Parsing is het proces van het analyseren van een tekst of verzameling teksten om de grammaticale structuren ervan te identificeren.

Door Ethelyn

Vergelijkbare artikelen

  • Wat is een DNS fout?

    Als uw browser geen verbinding kan maken met het adres op het internet, komt dat omdat de DNS-server niet reageert. Problemen aan de kant van de gebruiker, bijvoorbeeld met de netwerk- of internetverbinding, verkeerde DNS-instellingen of een verouderde browser, zijn enkele van de redenen waarom een DNS-fout kan optreden.

  • Wat is fout met SSL verbinding?

    Er zijn problemen met het certificaat wanneer het pictogram in de browserbalk een rood kruis of een rood uitroepteken weergeeft. Dit betekent dat er geen certificaat is geïnstalleerd. Als de installatie correct is uitgevoerd, controleer dan of het certificaat is geactiveerd.

  • Hoe privacy fout oplossen?

    Hoe kan ik privacy-fout in chrome oplossen? Probeer de pagina opnieuw te laden door uw browser te sluiten. De klok van uw computer moet worden gecontroleerd. Er is een duidelijke browser en cache. U kunt de status op uw computer wissen. Tijdelijk stoppen met het gebruik van een proxy of een internet browser.

  • Wat is authenticatie fout?
  • Wat betekent printerstatus fout?
  • Kan de opdracht niet uitvoeren door een fout in een i o apparaat HDD?
  • Wat is fout 101?
Hoe zet ik het geluid van mijn iPhone aan? :: Kan laptop niet openen wachtwoord vergeten?
Handige links