Huis > H > Hoe Werkt Een Priemgetal?

Hoe werkt een priemgetal?

Een priemgetal is een natuurlijk getal groter dan 1 dat slechts twee natuurlijke getallen als deler heeft, namelijk 1 en zichzelf. Het kleinste priemgetal is dus 2, want het heeft alleen 1 en 2 als delers. Het volgende is 3, met alleen de delers 1 en 3.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Mensen vragen ook: is nul een natuurlijk getal?

In de wiskunde wordt tegenwoordig vrij algemeen het getal 0 tot de natuurlijke getallen gerekend. worden ook gebruikt om de natuurlijke of gehele getallen met uitsluiting van 0, of de (al dan niet strikt) negatieve getallen weer te geven; hun precieze betekenis verschilt echter tussen auteurs. Wat is de veelvoud van 5? 5 · 6 = 30, 5 · 7 = 35, 5 · 8 = 40 en 5 · 9 = 45. De veelvouden van 5 die tussen 30 en 45 liggen, zijn 35 en 40. Let op!

Wat zijn twee decimalen?

Wanneer we het hebben over twee cijfers achter de komma, bedoelen we de cijfers rechts van de komma in een getal. Bijvoorbeeld, in het getal 12,34 zijn de twee cijfers achter de komma de 3 en de 4. Kan een natuurlijk getal negatief zijn? Nee, een natuurlijk getal kan niet negatief zijn. Een natuurlijk getal is gedefinieerd als elk positief geheel getal, en kan dus niet kleiner zijn dan nul.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Wat is het grootste even natuurlijk getal dat bestaat uit drie cijfers?

Het kleinste getal met drie cijfers is 100, het grootste 999. Er zijn er dus exact 900. Voor getallen met vier cijfers ga je van 1000 tot en met 9999. Hoe bepaal je de symmetrie van een functie? De grafiek van een functie is symmetrisch in een lijn als er voor elk punt aan de ene kant van de lijn, op willekeurige afstand, een punt aan de andere kant van de lijn ligt, dat op dezelfde afstanden op dezelfde hoogte ligt.

Wat dit betreft, wat zijn de pare weken?

bij gelijkmatig verdeeld verblijf: 'pare weken – onpare weken' of 'regeling vangt aan op een bepaalde datum met verblijf bij vader' Welke kant parkeren? Als je aan de kant van de weg wilt parkeren, moet je aan de rechterkant van de weg parkeren. Dit geldt voor alle wegen in Nederland, behalve voor wegen met eenrichtingsverkeer.

Hoe bereken je de inverse van een functie?

De inverse van een functie bereken je door de functie om te draaien. Dus als je de functie f(x)=2x+1 hebt, is de inverse functie f-1 (x)= (x-1)/2

Door Choo

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik geen openbaar evenement maken op Facebook? :: Welke zijn de even getallen?
Handige links