Huis > H > Hoe Kun Je Twee Rijen Samenvoegen?

Hoe kun je twee rijen samenvoegen?

Voeg rijen met gegevens samen tot één rij met formule 2

  1. Selecteer een lege cel en voer de formule in = CONCATENATE (TRANSPONEREN (A1: A10 & "")), en markeer TRANSPONEREN (A1: A10 & "") in de formule.
  2. pers F9 toets om het markeringsgedeelte van de formule om te zetten in waarden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je twee boxen met elkaar verbinden?

De PartyUp app heeft de mogelijkheid om meer dan één speaker aan te sluiten. De PartyUp app is een nieuwe gratis app-functie van Ultimate Ears. De nieuwe functie maakt het mogelijk om naar muziek te luisteren via meer dan één speaker.

Je kunt ook vragen hoe voornaam en achternaam samenvoegen excel?

Als u voor- en achternamen wilt combineren, gebruikt u de functie SAMENVOEGEN of de operator ampersand (&). Belangrijk: In Excel 2016, Excel Mobile en Excel voor het web is deze functie vervangen door de functie CONCAT. Men kan zich ook afvragen: hoe in excel kolommen en rijen wisselen? Rij wordt kolom

Klik op de rechtermuisknop en kies voor Kopiëren; Ga nu in een lege cel staan en kies via de rechtermuisknop voor Plakken speciaal; Zet een vinkje bij Transponeren; U hoeft nu alleen nog maar op OK te klikken om de rijen en kolommen om te wisselen.

Hoe moet je transponeren?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u gegevens in Excel kunt transponeren. De meest gebruikelijke manier is het gebruik van de functie TRANSPOSE. Deze functie neemt een bereik van cellen en retourneert een getransponeerde versie van dat bereik.
Indien u bijvoorbeeld een gegevensbereik in A1:A10 hebt, kunt u de functie TRANSPOSE gebruiken om een getransponeerde versie van die gegevens in B1:K1 terug te geven.
Een andere manier om gegevens te transponeren is door de functie Plakken speciaal te gebruiken. Om deze functie te gebruiken, moet u eerst de gegevens kopiëren die u wilt transponeren. Vervolgens selecteert u de bestemmingscellen en kiest u Plakken speciaal uit het keuzemenu Plakken. In het dialoogvenster Plakken speciaal selecteert u de optie Transponeren en klikt u op OK.
U kunt de transponeerfunctie ook gebruiken wanneer u de functie Tekst naar kolommen gebruikt. Om deze functie te gebruiken, selecteert u de gegevens die u wilt omzetten en kiest u Tekst naar kolommen in het keuzemenu Gegevens. In het dialoogvenster Tekst naar kolommen selecteert u de optie Begrensd en klikt u op Volgende. In het volgende dialoogvenster selecteert u de optie Komma en klikt u op Volgende. In het laatste dialoogvenster selecteert u de optie Omzetten en klikt u op Voltooien. Vervolgens, is kolom horizontaal of verticaal? Het antwoord op deze vraag is dat het afhangt van het perspectief van de persoon die naar de kolom kijkt. Als de persoon van voren naar de kolom kijkt, dan is de kolom verticaal. Als de persoon naar de kolom kijkt vanaf de zijkant, dan is de kolom horizontaal.

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer ik de twee factor authenticatie?

U kunt een authenticator app vinden in de App Store. De authenticator app kunt u vinden op uw mobiele telefoon.

Hoe noem je het combineren van meerdere cellen in een cel?

Samenvoegen

  1. Selecteer de cellen die u wilt samenvoegen. Doe dit door te klikken op de eerste cel, in ons voorbeeld is dat cel E3.
  2. Zorg dat in het Lint het tabblad 'Start' is geselecteerd door erop te klikken.
  3. Klik in de groep 'Uitlijning' op Samenvoegen en centreren. Het kan zijn dat u alleen het pictogram ziet.
Hoe kan ik spaties verwijderen? Dubbele spaties verwijderen
  1. Open een Word-document.
  2. Klik linksboven op Start.
  3. Klik in de groep 'Bewerken' op Vervangen.
  4. Een venster opent.
  5. Klik in het veld achter 'Vervangen door' en typ één spatie.
  6. Klik op Alles vervangen.
  7. Alle dubbele spaties veranderen in een enkele spatie.

Wat dit betreft, hoe kleine letters omzetten in hoofdletters excel?

Typ =PROPER(A2)in cel B2 en druk op Enter. Met deze formule wordt de naam in cel A2 ge converteert van hoofdletters naar hoofdletters. Als u de tekst wilt converteren naar kleine letters, typt u in plaats daarvan =LOWER(A2). Hoe voeg je een tabel samen in Word? Als je een tabel wilt samenvoegen in Word, moet je eerst twee of meer aangrenzende cellen selecteren. Vervolgens klik je op 'Tabel' in het menu en vervolgens op 'Tabel samenvoegen'. Er zullen nu twee opties verschijnen, namelijk 'Samenvoegen naar boven' en 'Samenvoegen naar beneden'. Kies de optie die je wilt en de geselecteerde cellen zullen worden samengevoegd.

Men kan zich ook afvragen: hoe splits je een tabel?

Om een tabel te splitsen, gebruik je de volgende syntax:
SPLIT TABLE tabel_naam
INTO deelnemende_tabellen
(kolom1, kolom2, ...)

Door Perri Satre

Vergelijkbare artikelen

Waar staat Tekstterugloop in Excel? :: Hoe moet je transponeren?
Handige links