Huis > K > Kan Geen Verbinding Maken Met Extern Bureaublad?

Kan geen verbinding maken met extern bureaublad?

Methode 1.Schakel Remote Desktop-verbindingen in

  • Klik op het Windows-pictogram linksonder in uw scherm om het Start menu .
  • Klik op de Systeem tegel.
  • Scrol omlaag in het linkerdeelvenster en schakel over naar het Extern bureaublad tabblad.
  • Er verschijnt een pop-up waarin u wordt gevraagd de wijziging te bevestigen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe maak ik met Windows 10 verbinding met een extern bureaublad?

Stel de pc waarmee u verbinding wilt maken, zo in dat externe verbindingen zijn toegestaan:

  1. Controleer of u Windows 10 Pro hebt.
  2. Wanneer u klaar bent, selecteert u Start > Instellingen > Systeem > Extern bureaublad en schakelt u Extern bureaublad inschakelen in.
Dienovereenkomstig, hoe verbinden met extern bureaublad? Open het startmenu en typ Verbinding met extern bureaublad en druk op Enter. Typ de computernaam in waar je verbinding mee wilt maken en klik op Verbinden. Je vindt de naam van de externe pc in de app Instellingen / Systeem / Info.

Bovendien, waarom werkt remote desktop niet?

De meest voorkomende reden waarom remote desktop niet werkt is omdat de service niet draait. Een andere mogelijkheid is dat een firewall de verbinding blokkeert. Kan geen verbinding maken met de gateway? Er kunnen een aantal redenen zijn waarom u geen verbinding kunt maken met de gateway.
1. Controleer uw internetverbinding. Zorg ervoor dat u verbonden bent met het internet en dat uw verbinding stabiel is.
2. Controleer het gateway-adres. Controleer of u het juiste gateway-adres gebruikt.
3. Controleer de gatewaypoort. Controleer of u de juiste gatewaypoort gebruikt.
4. Controleer de instellingen van de firewall. Controleer of de firewall de verbinding niet blokkeert.
5. Controleer de instellingen van de router. Controleer of de router de verbinding niet blokkeert.
6. Herstart de gateway. Soms moet de gateway gewoon opnieuw opgestart worden om een verbinding tot stand te brengen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Kan geen contact maken met de LSA?

Kan geen contact maken met de LSA (local security authority). Dit komt meestal voor als je de optie 'Dit wachtwoord onthouden' heeft aangevinkt. Dit probleem kan opgelost worden door met uw rechtermuis op het Accowin Online icoontje te klikken. Daar dan op 'Bewerken' te klikken. Hoe maak ik een netwerk tussen twee computers? Klik in Windows op het pictogram Netwerkverbinding in het systeemvak. Selecteer in de lijst van netwerken het draadloze netwerk waarmee u wilt verbinding maken en klik op Verbinden. Voer de netwerkwachtwoordzin (of de beveiligingscode) voor het geselecteerde draadloos netwerk in en klik op Volgende.

Hoe werken remote desktop sessies?

RDS (Remote Desktop Services) is een technologie van Microsoft waarmee gebruikers op afstand toegang krijgen tot een virtuele machine (VM) op een server. IT-beheerders maken op de server een virtuele desktop, die vervolgens aan de gebruiker wordt weergegeven. Hoe gebruik ik remote desktop? Om remote desktop te gebruiken, moet je eerst een verbinding maken met het remote desktop-netwerk. Dit kan met een programma zoals Microsoft Remote Desktop Connection of een andere Remote Desktop-client. Je hebt ook toegang tot het remote desktop-netwerk nodig. Dit kan door een beveiligde tunneling-service te gebruiken of door een VPN-verbinding te maken met het remote desktop-netwerk.

En nog een vraag, hoe externe toegang inschakelen?

Om remote toegang tot een computer te krijgen, moet je eerst op die computer een remote toegang programma installeren. Vervolgens moet je ervoor zorgen dat het programma is opgestart en luistert naar de poort die je hebt geconfigureerd. Tot slot moet je de router configureren zodat deze doorverwijst naar de computer met het remote toegang programma.

Door Shara Swiney

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt Chrome Remote Desktop? :: Wat is de functie van de remote desktop Gateway?
Handige links