Huis > K > Kan Geen Contact Maken Met De Lsa?

Kan geen contact maken met de LSA?

Kan geen contact maken met de LSA (local security authority). Dit komt meestal voor als je de optie 'Dit wachtwoord onthouden' heeft aangevinkt. Dit probleem kan opgelost worden door met uw rechtermuis op het Accowin Online icoontje te klikken. Daar dan op 'Bewerken' te klikken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Kan je 2 computers met elkaar verbinden?

Om twee computers met elkaar te verbinden die geen toegang hebben tot een gedeeld netwerk kun je een ethernetkabel gebruiken. Hiermee maak je een directe verbinding tussen de ethernetpoorten van de twee computers. Voor sommige computers heb je een speciale "crossover-kabel" nodig. Hoe kan ik een thuisnetwerk instellen? Thuisnetwerk instellen in Windows 10

  1. Open het startmenu en klik op Instellingen en ga Netwerk en internet.
  2. Klik in dit venster onder netwerkstatus op de knop Eigenschappen.
  3. Hier kunt u het netwerkprofiel Privé (particulier) of Openbaar (gast) wijzigen.

Kan geen verbinding maken met andere computer in netwerk?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u geen verbinding kunt maken met een andere computer in uw netwerk.
1. Controleer of uw ethernetkabel goed en veilig is aangesloten.
2. Controleer uw router en zorg ervoor dat deze is ingeschakeld en verbonden met het internet.
3. Zorg ervoor dat de computer waarmee u probeert te verbinden is ingeschakeld en verbonden met het netwerk.
4. Als u nog steeds problemen ondervindt, probeer dan uw computer en de andere computer opnieuw op te starten. Mensen vragen ook: wat is remote werken? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien de definitie van "werk op afstand" kan variëren afhankelijk van de persoon of organisatie. In het algemeen verwijst werk op afstand echter naar elk soort werk dat kan worden gedaan vanaf een locatie buiten een traditionele kantooromgeving. Dit kan ook thuiswerken zijn, een koffiehuis of zelfs een co-working space. Voor veel mensen is de mogelijkheid om op afstand te werken een belangrijk voordeel van hun baan, omdat het een grotere mate van flexibiliteit en vrijheid biedt.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Hoe kan ik meekijken op een andere computer?

Als je iemand via internet mee wilt laten kijken naar je scherm, bijvoorbeeld om te helpen met een pc-probleem, is het gratis TeamViewer ideaal. Je geeft de gast toestemming via een code. Die andere persoon kan meekijken en met jouw toestemming de besturing van de computer overnemen. Hoe werkt TeamViewer op Chromebook? Gebruik uw Chromebook om uitgaande externe verbindingen tot stand te brengen voor realtime ondersteuning of toegang tot andere computers. Na het downloaden en installeren van deze software hebt u binnen enkele seconden uw eerste sessie gestart en in gebruik.

Dienovereenkomstig, wat is default rdp?

Hiermee kun je andere pc's overnemen (remote desktop) mits deze op de andere pc goed ingesteld is. Op de andere pc moet wel aangevinkt zijn (en het moet bijvoorbeeld XP pro, vista business of win7 pro zijn dus geen home variant) dat de pc overgenomen mag worden. Wat is een desktop client? Een desktopclient is een computerprogramma dat is geïnstalleerd op een desktopcomputer of laptop en toegang geeft tot bepaalde online diensten. De term kan ook worden gebruikt om te verwijzen naar de grafische gebruikersinterface van een computerprogramma of het bedieningspaneel van een computer.

Bovendien, wat is port 3389?

Port 3389 is de standaardpoort voor Remote Desktop Protocol (RDP), een netwerkprotocol dat wordt gebruikt voor het op afstand beheren van een computer. RDP wordt veel gebruikt door IT-professionals om op afstand in te loggen op een server of desktop die ze moeten beheren.

Door Nap

Vergelijkbare artikelen

Hoe wifi verbinding maken met pc? :: Hoe kan ik verbinding maken met extern bureaublad?
Handige links