Huis > W > Wat Zijn Media Synchronisatie Instellingen?

Wat zijn media synchronisatie instellingen?

U kunt muziek, audioboeken, podcasts, video's en foto's synchroniseren vanuit uw iTunes-bibliotheek met behulp van uw iPhone. U kunt uw iPhone met maar één computer en iTunes-bibliotheek tegelijk synchroniseren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Men kan zich ook afvragen: hoe verwijder je documenten en gegevens iphone?

Lanceren Instellingen app op het startscherm van je iPhone, dat is een versnellingspictogram op een grijze achtergrond. Daarna kun je tikken Algemeen optie. Zodra u de optie "Opslag en iCloud" in de algemene map ziet, tikt u erop verwijder documenten en gegevens. Dit in overweging nemend, kun je meer gb kopen? Is je internetbundel op? Met een MB- of GB-aanvuller koop je eenvoudig en flexibel MB's of GB's als dat nodig is. Daarna kun je weer op volle snelheid internetten.

Hoeveel cloud opslag heb ik nodig?

De hoeveelheid cloudopslag die u nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid gegevens die u hebt en hoe vaak u er toegang toe moet hebben. Als u bijvoorbeeld veel gegevens hebt die u regelmatig moet raadplegen, hebt u meer opslagruimte nodig dan wanneer u een kleinere hoeveelheid gegevens hebt die u slechts af en toe moet raadplegen. Hoe zet ik mijn foto's in de iCloud? Er zijn twee manieren om foto's in de iCloud te zetten. De eerste manier is om iCloud Photo Library in te schakelen op uw apparaat. De tweede manier is om de iCloud voor Windows-app te gebruiken om uw foto's te uploaden.

Gerelateerde artikelen

Wat voor spellen zijn er voor VR?

Iron Man PS VR is een van de beste virtual reality games. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Er is een spel genaamd Gran Turismo GT Sport. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Er is een concrete genie. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Er is een drive club. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Resident Evil 7 is compatibel met virtual reality. Het merk is Sony. Het platform is de PS4.

Wat bedoelen ze met andere bij iPhone opslag?

De categorie overige of andere bevat alle bestanden en gegevens die door apps worden gegeneerd en niet toegewezen kunnen worden aan de andere categorieën. In de meeste gevallen is dit cache. Dit is een verzameling van (tijdelijke) bestanden en gegevens zoals thumbnails, websites, formulieren, opmaak, etc. Wat kost 50 GB iCloud?

iCloud-opslagOudNieuw
50GB0,99 euro0,99 euro
200GB2,99 euro2,99 euro
1TB9,99 euroverwijderd
2TB19,99 euro9,99 euro

Dienovereenkomstig, hoe betaal ik icloud met apple id?

Open de App Store op je iPhone of iPad, ga naar het tabblad 'Vandaag' en klik op je profielfoto. Kies vervolgens voor 'Verhoog Apple ID Saldo' en volg de stappen op het scherm. Met behulp van dit tegoed kun je ook je iCloud-opslag, Apple One en abonnementen zoals Apple Music betalen. En nog een vraag, hoe werkt icloud abonnement? Icloud is een online opslagdienst van Apple waarmee je bestanden kunt opslaan, synchroniseren en delen. Je kunt bijvoorbeeld foto's, video's, documenten en contacten opslaan en synchroniseren met je andere Apple-apparaten, zodat je altijd en overal toegang hebt tot je bestanden. Icloud is gratis beschikbaar voor alle gebruikers van Apple-apparaten, maar je kunt ook een betaald abonnement afsluiten voor meer opslagruimte en extra functies.

Dienovereenkomstig, hoe wordt icloud afgeschreven?

Icloud wordt afgeschreven op basis van de gebruiksduur. Het bedrijf bepaalt de depreciatieperiode op basis van de geschatte levensduur van het product. In sommige gevallen kan de duur van de afschrijving verkort worden als de verwachte levensduur van het product korter is.

Door Janella Molloy

Vergelijkbare artikelen

Wat is de grootste puzzel ter wereld? :: Kan je GB bijkopen op iPhone?
Handige links