Huis > H > Hoe Kan Ik F1 Kijken In 2022?

Hoe kan ik F1 kijken in 2022?

De nieuwe streamingdienst Viaplay heeft de uitzendrechten van de Formule 1 in 2022 in handen weten te krijgen door een hoger bedrag te bieden dan de vorige eigenaar Ziggo Sport. Hierdoor zul je dit jaar op een andere manier naar alle vrije trainingen, kwalificaties en races van de F1 moeten kijken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik VR films kijken?

Bent u geïnteresseerd in het afspelen van uw eigen materiaal, films of series? Dat kan via een aantal verschillende apps. Het meest gebruikte platform is de Oculus Cinema, die op alle platforms kan worden gebruikt. Whirligig is een populaire app op Steam.

Wat is de volgende Grand Prix?

De Grand Prix van Nederland 2022 staat gepland op zondag 4 september. Net als vorig jaar vormt de race op Circuit Zandvoort de middelste horde van een triple-header met Spa-Francorchamps en Monza. Hoeveel ronde Monza? Dit magische circuit is 5,793 km lang telt 11 bochten, veel rechte stukken en korte chicanes. Het circuit symboliseert de geschiedenis van de Grand Prix-racerij met in totaal 68 verreden Grand Prix. De tribunes op Monza kleuren rood, de passie van de Tifosi zorgt voor een bijzondere sfeer.

Hoe laat race in Monza?

De Formule 1-race van Monza vindt gewoonlijk begin september plaats. Dit jaar staat de race gepland voor 6 september. Bovendien, hoe laat f1 nederlandse tijd? De Nederlandse tijdzone is UTC+01:00, wat betekent dat deze één uur voorloopt op de gecoördineerde universele tijd (UTC). Daarom zou f1 Nederlandse tijd UTC+02:00 zijn.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik 3D kijken op mijn TV?

Een digitale tv-ontvanger is vereist voor aansluiting op de 3D-televisie. Een blu-rayspeler is vereist om een 3D-film te bekijken. Deze speler moet worden gebruikt voor het afspelen van een 3D-disc.

Men kan zich ook afvragen: wat kost f1 tv pro 2022?

Je betaalt voor het uitgebreide TV Pro abonnement € 64,99 per jaar (of € 7,99 per maand). Voor het TV Access abonnement betaal je € 26,99 per jaar (of € 2,99 per maand). Goed om te weten: momenteel is er nog geen Nederlands commentaar wanneer je kiest voor Formula1. Waar kan ik F1 gratis online kijken? waarF1gratisFormule 1kijken

Nog meer livestream-opties

  • Vipbox.
  • StreaGaroo.
  • Mobdro.
  • Virpow.
  • Motorsports Stream.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik formule 1 kijken zonder ziggo?

kanFormule 1 kijken zonder Ziggo

Gratis livestreams om F1 te kijken zonder Ziggo

  1. 1 RTL Duitsland.
  2. 2 He's Goal.
  3. 3 Tv en Radio.
  4. 4 Total Sportek.
  5. 5 Motorsports Stream.
Hoeveel F1 races nog 2021? Er zijn nog acht Formule 1-races in 2021. De eerste race is op 18 april in Sakhir, Bahrein.

Hoeveel rondjes F1 vandaag?

Vandaag zijn er 58 ronden in de Formule 1.

Door Kroo Odor

Vergelijkbare artikelen

Waar is Formule 1 dit weekend? :: Hoe F1 kijken zonder Viaplay?
Handige links