Huis > H > Hoe Kan Ik Messenger Berichten In Één Keer Verwijderen?

Hoe kan ik Messenger berichten in één keer verwijderen?

Naast het verwijderen van chatbericht, is het ook mogelijk om een gehele conversatie te verwijderen. Open hiervoor de Facebook Messenger app, ga naar de conversatie die je wilt verwijderen, swipe naar links en kies voor de delete knop.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Bovendien, hoe lang blijft mijn verhaal op facebook staan?

Elke foto of video die je deelt in je verhaal is 24 uur beschikbaar in het gedeelte Verhalen van Facebook en in de Messenger-app. Na 24 uur kun je de verhalen die je hebt gedeeld, bewaren in je verhalenarchief. Ze zijn dan alleen zichtbaar voor jou. Daarvan, wat betekent verborgen op tijdlijn? Met behulp van het activiteitlogboek kun je dingen bekijken (zoals berichten, foto's en video's) die je hebt verborgen op je profiel. Tik rechtsboven in Facebook op en tik vervolgens op je naam. Tik op en vervolgens op Activiteitlogboek. Tik op Filteren en vervolgens op Verborgen op profiel om de gegevens te bekijken.

Dienovereenkomstig, hoe krijg je een verborgen bericht terug op facebook?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat de methode om een verborgen bericht op Facebook terug te vinden kan variëren, afhankelijk van de instellingen van de persoon. Enkele mogelijke methoden om een verborgen bericht op Facebook terug te vinden zijn echter het controleren van de 'Andere' inbox, die kan worden gevonden door te klikken op het berichtenpictogram in de rechterbovenhoek van de Facebook-startpagina, of door te zoeken naar trefwoorden in de zoekbalk van Facebook Messenger. Wat gebeurt er als je een bericht verbergt op Facebook? Wanneer u een bericht op Facebook verbergt, betekent dit dat alleen u het bericht kunt zien. Het bericht is niet zichtbaar voor je vrienden of voor het publiek.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Hoe kan ik niet meer getagd worden?

Je gaat hiervoor naar Instellingen en kiest de optie Tijdlijn en Taggen. Onder het kopje Controleren schakel je de functie in waarmee je tags kunt controleren voordat deze online gaan. Wanneer je getagd wordt, verschijnt dit niet meer automatisch op jouw account. Je kunt ook vragen wat is tijdlijncontrole? Met tijdlijncontrole kun je berichten waarin personen je taggen, goedkeuren of afkeuren voordat ze op je tijdlijn worden geplaatst. Onthoud dat tijdlijncontrole alleen beheert wat is toegestaan op je tijdlijn.

En nog een vraag, kan niet getagd worden instagram?

Via de Instagram-app voor Android of iPhone

Tik rechtsboven op en vervolgens op Instellingen. Tik op Privacy en vervolgens op Berichten. Tik op Tags handmatig goedkeuren. Tik op naast Tags handmatig goedkeuren om deze optie in te schakelen.
Dus, waar vind ik de browsergeschiedenis? De browsergeschiedenis is een lijst met de pagina's die je hebt bezocht. Je kunt de geschiedenis bekijken door op de knop "Geschiedenis" in de browser te klikken.

Waarom kan ik zoekopdrachten niet meer verwijderen?

Volgens de recente Google-update is het niet meer mogelijk om zoekopdrachten te verwijderen. Dit betekent dat de zoekopdrachten die u uitvoert, opgeslagen blijven in uw account.

Door Nonah Stockard

Vergelijkbare artikelen

Wat kost een zakelijke pagina op Facebook? :: Waar vind ik mijn Activiteitenlogboek op Facebook?
Handige links