Huis > H > Hoe Kan Ik De Tijdlijn Zien Op Facebook?

Hoe kan ik de tijdlijn zien op Facebook?

Tik rechtsboven in Facebook op en tik vervolgens op je naam. Scrol omlaag naar het bericht dat je wilt bewerken. Tik op het bericht en tik vervolgens op Privacy bewerken. Selecteer wie het bericht kan zien in de opties die verschijnen (bijvoorbeeld Openbaar, Vrienden, Alleen ik).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

Waarom zie ik mijn berichten niet op Facebook?

Je kunt dit wederom oplossen door linksboven op 'nieuwsoverzicht' te klikken. Onder meer voorkeuren zie je bij de eerste optie van welke vrienden je nog feed krijgt. Klik 'alles' aan om van al je vrienden de berichten te zien. Daarvan, wie kan mijn berichten lezen? Er komt een rijtje persoonlijke gegevens in beeld met daarachter aangegeven wie de informatie kan zien. Dit kan zijn 'Iedereen, 'Vrienden', 'Alleen ik' of 'Beste vrienden'. Klik of tik eventueel op een instelling en kies een andere optie. Klik of tik onderaan het venster op Volgende.

Vervolgens, wie kan zien waar ik in getagd ben?

De privacy-instellingen voor wie kan zien waarin je bent getagd zijn te vinden in de sectie Tijdlijn en Tagging van de privacy-instellingen van Facebook. De opties zijn:
- Openbaar: Iedereen kan uw berichten en foto's zien, ook mensen die geen vrienden zijn op Facebook.
Vrienden: Alleen uw vrienden kunnen uw berichten en foto's zien.
- Vrienden behalve kennissen: Dit is een tussenoptie tussen Vrienden en Alleen ik. Je vrienden kunnen je berichten en foto's zien, behalve de mensen die je als kennis hebt gemarkeerd.
Alleen ik: Alleen jij kunt je berichten en foto's zien. Wie kan berichten op je tijdlijn zien? De standaard privacy-instelling voor berichten op uw tijdlijn is "Vrienden". Dit betekent dat alleen mensen die uw vrienden zijn op Facebook uw berichten kunnen zien. U kunt deze privacy-instelling echter wijzigen in "Openbaar", wat betekent dat iedereen op het internet uw berichten kan zien.

Gerelateerde artikelen

Is er een app dat je kan zien waar iemand is?

De Find My Friends app is voor iedereen met een Android telefoon. De app werkt hetzelfde als Life360.

Waarom kan ik de tijdlijn van mijn vriend niet zien?

Als je privéberichten en oude foto's niet meer kunt zien kan dat ook betekenen dat de vriend oude gegevens heeft verwijderd en het account heeft geblokkeerd voor alle Facebook-vrienden (dus niet alleen voor jou). Dit kun je verifiëren door een wederzijdse vriend te vragen om naar de tijdlijn van de vriend te kijken. Waarom kan ik niet op iemands tijdlijn schrijven? Ga hiervoor naar het [pijltje naar beneden] rechts bovenin en klik op Privacyinstellingen. Op de volgende pagina klik je op “Tijdlijn en Taggen“. Verander bij “Wie kan berichten plaatsen op je tijdlijn?” op Niemand. En klik hierna op Klaar.

Daarvan, hoe kan ik een verborgen bericht terug op facebook?

Ook de verborgen berichten. Rechtsboven van het bericht staat dan "verborgen". Als je daarop klikt zie je staan: "Toestaan op tijdlijn". Klik dat aan en het bericht staat weer zichtbaar op je tijdlijn. Hoe zet ik een bericht openbaar? Om een post publiek te maken, ga je naar het bericht en selecteer je "Publiek" in het dropdown-menu boven aan het bericht.

Wie kan zien wat anderen op je profiel plaatsen?

Iedereen die jouw profiel bezoekt, kan jouw berichten zien. Er zijn echter wel privacy-instellingen waarmee je kan aangeven wie welke informatie op jouw profiel kan zien. Zo kan je bijvoorbeeld aangeven of alleen vrienden jouw berichten kunnen zien, of ook personen die jou niet toegevoegd hebben als vriend.

Door Naamann Vandenacre

Vergelijkbare artikelen

Wie kan mij berichten sturen via Messenger? :: Waar blijft verwijderde geschiedenis?
Handige links