Huis > H > Hoe Verwijder Ik Oude Berichten?

Hoe verwijder ik oude berichten?

oudeberichtenverwijderenBerichten

Tik op elk gesprek dat u wilt archiveren of verwijderen en houd dit vast.

  1. Archiveren: Tik op Archiveren.
  2. Alles markeren als gelezen: Tik op Meer.
  3. Verwijderen: Tik op Verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een oude Nintendo waarde?

Het hangt er vanaf hoeveel spellen er in zitten. Meestal doen ze het goed. Je zult maar 50.000 krijgen voor een meer dan complete set.

Waarom kan ik een bericht op Facebook niet verwijderen?

Tik rechtsboven in Facebook op en tik vervolgens op je naam. Scrol omlaag naar het bericht en tik in de rechtsbovenhoek op . Kies Verbergen op profiel of Bericht verwijderen. Bericht verwijderen: hiermee wordt het bericht helemaal van Facebook verwijderd. En nog een vraag, hoe verwijder je oude meldingen op facebook? Klik op het tandwieltje en in het uitklapmenu op “privacy instellingen”. Klik vervolgens links in de kantlijn op “meldingen”. Je ziet een veld met verschillende keuzes. Je kunt hier ook bijvoorbeeld je e-mail instellingen aanpassen.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik mijn zoekopdrachten verwijderen?

Er is momenteel geen manier om uw zoekopdrachten op de site te wissen. U kunt echter uw zoekgeschiedenis wissen door te klikken op de link "Wis geschiedenis" onderaan de pagina. Dit verwijdert al uw recente zoekopdrachten van de site. Hoe verwijder ik een sms bericht? Aangenomen dat u een tekstbericht wilt verwijderen op een iPhone:
1. Open de app Berichten.
2. Zoek het gesprek dat het bericht bevat dat u wilt verwijderen.
3. Tik op het bericht dat je wilt verwijderen en houd het vast.
4. Tik op Meer.
5. Tik op het pictogram met de prullenbak.
6. Tik op Bericht verwijderen.
7. Tik op Gereed.

Gerelateerde artikelen

Wat zijn oude videobanden waard?

Wie ze zorgvuldig bewaarde, heeft misschien geluk. Een nog afspeelbare tape van een Disneyfilm werd op eBay verkocht voor 14.300 euro.

Hoe verwijder je alle berichten in Messenger?

Naast het verwijderen van chatbericht, is het ook mogelijk om een gehele conversatie te verwijderen. Open hiervoor de Facebook Messenger app, ga naar de conversatie die je wilt verwijderen, swipe naar links en kies voor de delete knop. Wat gebeurt er als je een bericht verbergt op Facebook? Wanneer je een opmerking op een bericht op je pagina verbergt, gebeurt er het volgende: De opmerking is nog wel zichtbaar voor de persoon die deze heeft geschreven en zijn/haar vrienden. Zo kun je meer ongewenste opmerkingen voorkomen. Voor alle andere mensen is de opmerking verborgen.

Hoe zet ik het geluid van Facebook meldingen uit?

Hoe kan ik meldingsgeluiden op Facebook uitschakelen of wijzigen?

  1. Tik in de rechterbovenhoek van Facebook op .
  2. Tik op Instellingen en privacy en vervolgens op Instellingen.
  3. Tik onder Voorkeuren op Meldingen.
  4. Tik op Push.
  5. Tik naast Geluiden op om meldingsgeluiden in of uit te schakelen.
En nog een vraag, wat betekent meldingen voor dit bericht uitschakelen op facebook? De optie "notificaties uitzetten" betekent dat je geen notificaties meer wilt ontvangen voor deze post. Als je de optie aanvinkt, zal Facebook je geen notificaties meer sturen wanneer er iets gebeurt met de post (bijvoorbeeld wanneer er iemand reageert of als er iets wordt gedeeld).

Je kunt ook vragen hoe krijg je iets van google af?

De meeste mensen gebruiken Google als zoekmachine wanneer ze iets online willen vinden. Als je wilt weten hoe je iets van Google kunt halen, moet je eerst weten welk type informatie je zoekt. Soms is het makkelijker om direct naar een website te gaan waar je de informatie kunt vinden in plaats van via Google. Als je bijvoorbeeld weet dat je naar een bepaalde website moet gaan om iets te downloaden, kun je die website gewoon typen in de adresbalk van je internetbrowser in plaats van de zoekopdracht in te typen bij Google.

Door Deana

Vergelijkbare artikelen

Is Facebook beveiligd? :: Hoe vind je iemand op Facebook zonder achternaam?
Handige links