Huis > H > Hoe Kom Je Op Facebook Marketplace?

Hoe kom je op Facebook Marketplace?

Scrol omlaag naar Help en instellingen en tik vervolgens op Instellingen. Scrol omlaag naar Meldingen en tik daaronder op Instellingen voor meldingen. Tik op Meer weergeven onder het gedeelte Welke meldingen je ontvangt. Scrol omlaag en tik op Marketplace.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je een tweede Facebook account aanmaken?

Het is tegen de richtlijnen van de gemeenschap om meer dan één account te hebben. U kunt uw persoonlijke account gebruiken om een pagina aan te maken en te beheren als u uw bedrijf op Facebook wilt vertegenwoordigen.

Dus, waarom doet mijn marketplace het niet?

Als je Marketplace hebt gebruikt op een manier die in strijd is met ons handelsbeleid of de richtlijnen voor de community, kan het zijn dat je toegang is geblokkeerd. Ga naar facebook.com/marketplace. Tik op Beoordeling aanvragen. Je bezwaar wordt bekeken en je ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Hoe zet ik Marktplaats advertentie op Facebook? Je maakt als verkoper een advertentie aan, geeft aan wat er verkocht wordt, voor welke prijs, waar vandaan het product verkoopt en je kiest de categorie van het product. Vervolgens kun je een foto en een beschrijving toevoegen en klaar is je verkoopaanbod.

Wat dit betreft, hoe vind ik mijn advertentie terug op marketplace?

Er is geen specifiek antwoord op deze vraag omdat het kan variëren afhankelijk van welke marktplaats u gebruikt. In het algemeen zou u uw advertentie echter moeten kunnen vinden door deze te zoeken met behulp van de zoekbalk of filters op de website of app van de marktplaats. Als u uw advertentie nog steeds niet kunt vinden, moet u wellicht contact opnemen met de klantenservice van de marktplaats voor hulp. Bovendien, hoe zoeken op marketplace? Om een item op de marktplaats te zoeken, gaat u naar de zoekbalk en typt u een trefwoord of zin in. Druk vervolgens op enter of klik op het vergrootglas. Onder de zoekbalk verschijnt een lijst met resultaten. U kunt uw zoekopdracht verder verfijnen door op het filterpictogram te klikken en de gewenste filters te selecteren.

Gerelateerde artikelen

Kunnen mensen zien dat je online bent op Facebook?

Ga naar de 'Messenger' optie op de Facebook website om je status te verbergen. Klik op het tandwieltje boven de chatlijst en kies de instellingen. Je kunt daarna de optie'toon wanneer actief' uitvinken.

Dus, waar kan ik iets te koop aanbieden?

Je kan je spullen te koop of gratis aanbieden, een zoekertje plaatsen voor wat je nodig hebt of iets te ruil aanbieden. De Vlaamse hogescholen en universiteiten lanceren in samenwerking met KBC en Tapptic de website Stukot.be. Kan geen advertentie plaatsen op Marketplace? Waarom is mijn Facebook Marketplace-advertentie niet goedgekeurd? Als je naast je advertentie Er zijn problemen met je product ziet staan, is je advertentie niet goedgekeurd omdat deze in strijd is met ons handelsbeleid. Anderen op Marketplace kunnen de betreffende advertentie niet zien.

Hoe kan ik mijn advertenties zien op Facebook?

De activiteitgeschiedenis voor je advertentieaccount bekijken in Advertentiebeheer: Ga naar Advertentiebeheer. Klik om het selectievakje in te schakelen naast elke campagne, advertentieset of advertentie waarvan je de geschiedenis wilt bekijken. Trouwens, wat kost een advertentie op marketplace? Een advertentie op de marketplace kost €0,50 per dag.

Dienovereenkomstig, hoeveel advertenties mag je op facebook zetten?

Volgens de algemene voorwaarden van Facebook mag je maximaal één advertentie per dag plaatsen.

Door Budge Hostler

Vergelijkbare artikelen

Kun je oude Marktplaats advertenties terug zien? :: Hoe instellingen Messenger aanpassen?
Handige links