Huis > H > Hoe Zet Ik Vriendschapsvoorstellen Uit?

Hoe zet ik Vriendschapsvoorstellen uit?

Zo werkt het op een Android-telefoon

  1. Open de app van Facebook.
  2. Tik op de drie streepjes rechtsbovenaan.
  3. Tik op Instellingen en privacy.
  4. Tik op Instellingen.
  5. Scrol naar beneden en klik onder Meldingen op Instellingen voor meldingen.
  6. Tik op Mensen die je misschien kent.
  7. Zet Meldingen toestaan op Facebook uit.

Lees verder

Wat betekent suggesties op Messenger?

Je kunt suggesties die in Messenger verschijnen gebruiken om te reageren op chatberichten. Suggesties kunnen informatie bevatten die is gerelateerd aan je Meta-account of antwoorden die zijn gemaakt door bedrijven om sneller te kunnen antwoorden. Wie volgt mij stiekem op Facebook? Dit is hoe je erachter komt welke personen jou volgen:

  1. Ga naar de 'instellingen' van jouw Facebook-account.
  2. Klik in de linkerkolom 'blokkeren'.
  3. In het tweede gedeelte zie je nu 'gebruikers blokkeren' staan.
  4. Typ in dit balkje 'following me'.

Hoe kan ik zien wie mijn verhaal bekijkt op Facebook?

Er is momenteel geen manier om te zien wie je verhaal op Facebook bekijkt. Verhalen zijn een relatief nieuwe functie op Facebook, en het bedrijf heeft nog geen informatie vrijgegeven over hoe gebruikers kunnen zien wie hun verhaal bekijkt. Hoe kun je zien wie je pagina volgt? De eenvoudigste manier om te zien wie uw pagina volgt, is te kijken naar het aantal 'likes' op uw pagina. Als je veel likes hebt, is het waarschijnlijk dat mensen je pagina volgen. Je kunt ook de Insights-sectie van je pagina bekijken om te zien hoeveel mensen je pagina volgen.

Kan je zien wie je uitgelichte foto's bekijkt op Facebook?

Het is via die Facebook Stories dat je nu wel kan te weten komen wie je profiel interessant vindt. Ook weer net zoals bij Instagram Stories kan je namelijk zien hoeveel persoon je 'story' gezien hebben en meer specifiek wie elk onderdeel ervan bekeken heeft, foto of video. Trouwens, waarom nepaccount? Waarom? Dat is eenvoudig: kennelijk willen ze iets van je. Een nepaccount kan namelijk ook worden gebruikt om iemand te stalken of om identiteitsfraude te plegen. En helaas worden er ook veel mensen opgelicht door personen die zich achter een nepaccount verschuilen.

Kan je vriendschapsverzoeken uitzetten op Facebook?

Hoe kan ik die uitschakelen? Ga naar SYSTEEMINSTELLINGEN in het HOME-menu, en kies vervolgens GEBRUIKER. Zoek dan de gebruiker voor wie je deze instelling wilt aanpassen en kies VRIENDINSTELLINGEN. Je kunt vriendschapsverzoeken daarna uitschakelen via VRIENDSCHAPSVERZOEKEN ONTVANGEN. Welk risico treedt op wanneer u een vals vriendschapsverzoek aanvaardt? Als je een vriendschapsverzoek van iemand aanneemt die je niet kent, loop je het risico dat die persoon niet echt is. Die persoon kan bijvoorbeeld je persoonlijke gegevens proberen te achterhalen of proberen toegang te krijgen tot je privé-accounts.

Hoe ziet een goede vriendschap eruit?

Een goede vriendschap is gebaseerd op vertrouwen, eerlijkheid en respect. Vrienden moeten elkaar kunnen steunen en vertrouwen, maar ook eerlijk zijn als er iets niet goed gaat. Een goede vriendschap is ook open en eerlijk over gevoelens en meningen, en beide vrienden voelen zich comfortabel om elkaar tegen te spreken als het nodig is.

Door Ier Sall

Wat als je berichten niet afleveren op Messenger? :: Waar is Vriendschapsvoorstel Facebook op gebaseerd?
Handige links