Huis > H > Hoe Zet Ik Messenger Uit Op Facebook?

Hoe zet ik Messenger uit op Facebook?

Je moet je Facebook-account deactiveren om de optie voor het deactiveren van je Messenger-account te kunnen zien. Tik vanuit Chats op je profielfoto in de linkerbovenhoek. Tik op Juridisch en beleid. Tik op Messenger deactiveren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je een tweede Facebook account aanmaken?

Het is tegen de richtlijnen van de gemeenschap om meer dan één account te hebben. U kunt uw persoonlijke account gebruiken om een pagina aan te maken en te beheren als u uw bedrijf op Facebook wilt vertegenwoordigen.

Mensen vragen ook: kan je messenger tijdelijk uitzetten?

Daarvoor ga je naar Instellingen > Algemeen > Account beheren. Als je dat gedaan hebt, open je Messenger via de mobiele app. Tik in de linkerbovenhoek op je profielfoto en ga dan naar Privacy en voorwaarden > Messenger deactiveren. Dienovereenkomstig, kun je facebook verwijderen en messenger behouden? Je kunt Messenger blijven gebruiken nadat je je Facebook-account hebt gedeactiveerd. Als je een Facebook-account had en het hebt gedeactiveerd, activeer je het account niet opnieuw door Messenger te gebruiken. Je Facebook-vrienden kunnen je nog steeds berichten sturen.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik uitloggen op messenger?

Er is geen manier om uit te loggen uit de messenger app, je kunt alleen uitloggen uit je account. Ga hiervoor naar het instellingenmenu en scroll naar beneden. Er zal een optie zijn die zegt "uitloggen". Tik hierop en bevestig dat je wilt uitloggen. Waarom is Messenger gestopt? De officiële Messenger-app werd op 17 juli 2018 opgeheven. De app werd vervangen door een nieuwe app genaamd "Chat" die geïntegreerd is met de hoofdapp van Facebook. De belangrijkste redenen voor de stopzetting waren het afnemende gebruik en het feit dat de app niet compatibel was met het nieuwe ontwerp van Facebook.

Gerelateerde artikelen

Kunnen mensen zien dat je online bent op Facebook?

Ga naar de 'Messenger' optie op de Facebook website om je status te verbergen. Klik op het tandwieltje boven de chatlijst en kies de instellingen. Je kunt daarna de optie'toon wanneer actief' uitvinken.

Wat dit betreft, kan je iemand alleen op messenger blokkeren?

Zo werkt blokkeren in Messenger

Open de Mesenger-app en ga naar de chat van de persoon die je wilt verwijderen. Tik bovenaan in het scherm op de naam en scrol in het volgende venster naar beneden. Tik daar op Blokkeren en zet vervolgens de schakelaar naast Alle Chatberichten blokkeren op aan.
Wat dit betreft, kan ik alleen messenger verwijderen? Let op: je kunt een Messenger account niet verwijderen. Wel kun je deze deactiveren, nadat je het Facebookaccount verwijderd hebt. Je Facebook Messenger account deactiveren doe je volgens onderstaande methode: Open de Facebook Messenger app.

Dienovereenkomstig, hoe kom ik weer op messenger?

Ik kan mijn chatberichten niet zien in Messenger en geen verbinding maken met internet.

  1. Bijwerken naar de nieuwste versie van de Messenger-app.
  2. De Messenger-app sluiten en opnieuw starten.
  3. Je Wi-Fi- of internetverbinding controleren.
Men kan zich ook afvragen: kan je gehackt worden via messenger? Ja, dat is mogelijk. Als je een bericht ontvangt van iemand die je niet kent of iets raars ziet in een bericht van iemand die je wel kent, kan dat een poging tot hacken zijn. Als je op een link klikt of een bijlage download die je niet vertrouwt, kan dat ook leiden tot een hack. Het is dus belangrijk om voorzichtig te zijn met wat je aanklikt of downloadt.

Je kunt ook vragen wat gebeurd er als je je facebook-account verwijderd?

Als je je Facebook-account wilt verwijderen, ga je naar de optie 'Account verwijderen' in de instellingen. Er verschijnt dan een pop-up met de vraag of je zeker weet dat je je account wilt verwijderen. Als je op 'Verwijder mijn account' klikt, wordt je account permanent verwijderd en kun je niet meer inloggen.

Door Skell Feiteira

Vergelijkbare artikelen

Wat gebeurt er als je Messenger verwijdert? :: Wat is verdwijnende modus Messenger?
Handige links