Huis > K > Kun Je Messenger Uitschakelen?

Kun je Messenger uitschakelen?

Je moet je Facebook-account deactiveren om de optie voor het deactiveren van je Messenger-account te kunnen zien. Tik vanuit Chats op je profielfoto in de linkerbovenhoek. Tik op Juridisch en beleid. Tik op Messenger deactiveren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je iemand alleen op Messenger blokkeren?

Je kunt iemand blokkeren in Messenger door naar de chat te gaan van de persoon die je wilt verwijderen. Ga naar de bovenkant van het scherm en scroll naar beneden om de naam te zien. Tik vanaf daar op Blokkeren en zet de schakelaar om om alle chatberichten te blokkeren.

Bovendien, kun je facebook verwijderen en messenger behouden?

Je kunt Messenger blijven gebruiken nadat je je Facebook-account hebt gedeactiveerd. Als je een Facebook-account had en het hebt gedeactiveerd, activeer je het account niet opnieuw door Messenger te gebruiken. Je Facebook-vrienden kunnen je nog steeds berichten sturen. Waarom kan ik geen Messenger bericht verwijderen? Messengerberichtkanverwijderen

Zo verwijder je Messenger-berichten

  • Houd het bericht dat je wilt verwijderen ingedrukt;
  • Tik op 'Verwijderen';
  • Selecteer vervolgens de optie 'Verwijder voor iedereen' en druk nogmaals op 'Verwijderen'.

Wat gebeurt er als je een gesprek verwijdert op Messenger?

Wanneer u een gesprek op Messenger verwijdert, wordt het permanent verwijderd uit uw Messenger-app. Dus, kan je messenger tijdelijk uitzetten? Ja, u kunt messenger tijdelijk uitschakelen door deze stappen te volgen:
1. Open de Facebook-app op uw apparaat.
2. Tik op het menupictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.
3. Scroll naar beneden en tik op Instellingen.
4. Tik op Accountinstellingen.
5. Tik op Algemeen.
6. Scroll naar beneden en tik op Beheer uw account.
7. Tik op Uw account deactiveren.
8. Tik op Doorgaan naar account deactiveren.
9. Voer uw wachtwoord in en tik op Doorgaan.
10. Selecteer de reden voor het deactiveren van uw account en tik op Doorgaan.
11. Tik op Deactiveren.

Gerelateerde artikelen

Kan je een startonderbreker uitschakelen?

Het uitschakelen van de startonderbreker is niet voor alle auto's mogelijk. Voordat u de startonderbreker uitschakelt, raden wij u aan de sleutels te programmeren.

Men kan zich ook afvragen: waarom blijft er een 1 staan bij messenger?

Er is hier veelal een heel logische verklaring voor. Meestal is het zo dat er nog wel ongelezen berichten staan in gesloten chats. De standaard weergave van het chat-overzicht toont alleen open chats. Wanneer u de filter bovenaan het chat-overzicht op 'Alle' of 'Gesloten' zet, zullen de gesloten chats getoond worden. Bovendien, wat gebeurd er als je je facebook-account verwijderd? Wat gebeurt er als ik mijn Facebook-account permanent verwijder? Je kunt je account niet opnieuw activeren. Je profiel, foto's, berichten, video's en alles wat je verder nog hebt toegevoegd, worden permanent verwijderd. Je kunt niets meer terughalen van wat je hebt toegevoegd.

Wat gebeurt er als je je Facebook-account verwijderd?

Het verwijderen van je Facebookaccount spreekt voor zich: je account bestaat niet meer en als je weer gebruik wilt maken van dit sociale medium, zul je een nieuw account moeten maken. Bij het deactiveren van je account blijven je gegevens bewaard. Wel is je account dan niet meer zichtbaar voor anderen. Kun je ook alleen Messenger gebruiken zonder Facebook? Ja, dat kan. Messenger is een aparte app die je kunt gebruiken zonder een Facebook-account te hebben. Als je Messenger wilt gebruiken, moet je je eerst aanmelden met je naam en telefoonnummer.

Vervolgens, waarom kan ik niet verwijderen voor iedereen?

Als een gebruiker een bericht verwijdert dat zij zojuist hebben verzonden, dan zal het bericht voor iedereen verwijderd worden. Dit is echter niet mogelijk als het bericht al door andere gebruikers is gelezen.

Door Feriga Grourke

Vergelijkbare artikelen

Wat gebeurt er als je iemand niet meer volgt op FB? :: Kan ik iemand een bericht sturen via Messenger?
Handige links