Huis > H > Hoe Kan Ik Een Vraag Stellen Aan Facebook?

Hoe kan ik een vraag stellen aan Facebook?

Hoe krijg je contact met Facebook

  1. Contact met Facebook: wat kan wel en wat kan niet.
  2. Stap 1: Ga naar het Facebook helpcentrum.
  3. Stap 2: Selecteer je probleem.
  4. Stap 3: Klik op de chat button.
  5. Stap 4: Vul het formulier in.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je een tweede Facebook account aanmaken?

Het is tegen de richtlijnen van de gemeenschap om meer dan één account te hebben. U kunt uw persoonlijke account gebruiken om een pagina aan te maken en te beheren als u uw bedrijf op Facebook wilt vertegenwoordigen.

Je kunt ook vragen kan ik contact krijgen met facebook?

Chat, email en telefoonnummer van de Facebook klantenservice

Er bestaat geen manier om rechtstreeks contact op te nemen met Facebook. De klantenservice heeft geen e-mail of chat. Er is ook geen telefoonnummer (Nederland) bekend. Hierdoor kun je niet bellen met de klantenservice.
Je kunt ook vragen waarom kan ik de tijdlijn van mijn vriend niet zien? Als je privéberichten en oude foto's niet meer kunt zien kan dat ook betekenen dat de vriend oude gegevens heeft verwijderd en het account heeft geblokkeerd voor alle Facebook-vrienden (dus niet alleen voor jou). Dit kun je verifiëren door een wederzijdse vriend te vragen om naar de tijdlijn van de vriend te kijken.

Hoe weet Facebook wie ik ken?

Facebook weet wie u kent op basis van de informatie die u verstrekt wanneer u zich aanmeldt voor de site. Wanneer u zich aanmeldt bij Facebook, voert u uw naam, e-mailadres en andere persoonlijke gegevens in. Facebook gebruikt deze informatie om een profiel voor u te maken en u in contact te brengen met andere mensen met dezelfde interesses. Facebook staat u ook toe uw contacten te importeren van andere e-mailproviders, zoals Gmail of Yahoo. Zo kan Facebook zien wie u kent en u vrienden voorstellen waarmee u in contact kunt komen. Hoe stel je anoniem een vraag op Facebook? Er is geen manier om een vraag anoniem op Facebook te plaatsen. Als u een vraag wilt stellen zonder uw identiteit bekend te maken, kunt u een wegwerpaccount aanmaken en de vraag daar plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Kunnen mensen zien dat je online bent op Facebook?

Ga naar de 'Messenger' optie op de Facebook website om je status te verbergen. Klik op het tandwieltje boven de chatlijst en kies de instellingen. Je kunt daarna de optie'toon wanneer actief' uitvinken.

Wat is Herstelcode Facebook?

Scrol helemaal omlaag en tik op Instellingen en vervolgens op Beveiliging en aanmelding. Tik op Tweestapsverificatie gebruiken. Voer je wachtwoord in en tik op Doorgaan. Tik op Herstelcodes en vervolgens op Codes weergeven. Dienovereenkomstig, wat gebeurt er als je facebook is gehackt? Als je denkt dat je account is gehackt of is overgenomen, ga dan naar deze pagina om je account te beveiligen. We vragen je om je wachtwoord te wijzigen en om recente aanmeldactiviteit te controleren. Je account kan zijn gehackt als je het volgende opmerkt: Je e-mailadres of wachtwoord is gewijzigd.

En nog een vraag, waarom kom ik niet meer op facebook?

Ik kan me niet aanmelden bij Facebook.

  • Ga naar facebook.com/login/identity en volg de instructies.
  • Zoek het account dat je wilt herstellen.
  • Volg de stappen op het scherm om het wachtwoord voor je account opnieuw in te stellen.
En nog een vraag, wat is een primair e-mailadres facebook? Een primair e-mailadres is het e-mailadres dat u gebruikt om in te loggen op uw Facebook-account. Dit is het adres dat u hebt gebruikt toen u uw account hebt aangemaakt of het adres dat u hebt toegevoegd aan uw account.

Wat dit betreft, waarom kan niemand iets op mijn tijdlijn zetten?

Iedereen kan iets op jouw tijdlijn plaatsen, maar je kunt bepalen wie dat kan. Ga naar de instellingen van je tijdlijn en kies wie er iets op mag plaatsen.

Door Goerke Dearmas

Vergelijkbare artikelen

Wat is vriendenlijst niet toegankelijk? :: Kan geen fotos downloaden op Facebook?
Handige links