Huis > H > Hoe Verwijder Je Zoekopdrachten Google?

Hoe verwijder je Zoekopdrachten Google?

Zoekgeschiedenis verwijderen

  1. Open de Google-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal Zoekactiviteit.
  3. Kies de zoekgeschiedenis die je wilt verwijderen. Je kunt kiezen uit: De hele zoekgeschiedenis: Tik boven de geschiedenis op Verwijderen. Alle activiteit verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

En nog een vraag, waar vind ik mijn activiteitenlogboek op facebook?

Je activiteitlogboek bekijken:

  1. Tik rechtsboven in Facebook op. en tik vervolgens op je naam.
  2. Tik onder je profielfoto op en tik vervolgens op.
  3. Hier kun je tikken om activiteiten te bekijken zoals:
  4. Je kunt ook omlaag scrollen en op Activiteitgeschiedenis bekijken tikken om je activiteitgeschiedenis weer te geven.
Daarvan, waar vind ik geschiedenis? Ga dan eens kijken op Google.com/history, log in op je google-account en vervolgens kan je heel je zoekgeschiedenis terug bekijken in een mooi chronologisch overzicht.

Hoe kan ik trending zoekopdrachten verwijderen?

Er is geen manier om trending zoekopdrachten te verwijderen. Google bepaalt welke zoekopdrachten trending zijn op basis van een algoritme dat rekening houdt met zaken als hoe vaak een zoekopdracht wordt gedaan, hoeveel mensen de zoekopdracht doen en hoe lang de zoekterm al populair is. Trouwens, hoe moet je geschiedenis verwijderen op youtube? Als je je hele kijkgeschiedenis op YouTube wilt wissen, ga dan naar youtube.com/feed/history en klik op de knop "Wis alle geschiedenis". YouTube zal je dan vragen om te bevestigen dat je je hele kijkgeschiedenis wilt verwijderen.
Als je slechts één item uit je kijkgeschiedenis wilt verwijderen, ga je naar youtube.com/feed/geschiedenis en beweeg je de muis over het item dat je wilt verwijderen. U ziet een grijze "x" verschijnen rechts van de video. Klik op die "x" en het item wordt verwijderd uit je kijkgeschiedenis.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Daarvan, waarom kan ik mijn zoekopdrachten niet verwijderen?

Je Google-account beheren.

Tik bovenaan op Gegevens en personalisatie. Tik onder Activiteitsopties op Je activiteitsopties beheren. Tik onder Web- en app-activiteit, YouTube-geschiedenis of Locatiegeschiedenis op Automatisch verwijderen. Bevestigen om je keuze op te slaan.
En nog een vraag, hoe krijg je iets van google af? Zoekresultaten verwijderen

Volg dan deze stappen. Ga naar het Google formulier zoekresultaten verwijderen: klik hier voor het Google formulier. Selecteer het land waarin je woont. Vul de gevraagde gegevens in zoals je naam, e-mailadres, het webadres (URL) dat je uit zoekresultaten wilt verwijderen en de reden hiervan.

Kan zoekopdrachten niet verwijderen?

Browsegeschiedenis wissen (app Internet)

  1. Open de app Internet.
  2. Tik op het pictogram van de drie streepjes.
  3. Tik op Instellingen > Persoonlijke gegevens.
  4. Tik op Zoekgegevens verwijderen.
  5. Zet een vinkje voor of achter Bladergeschiedenis als dit vinkje er nog niet staat.
  6. Tik op Gegevens wissen.
Waarom komt tag niet op tijdlijn? De 'tag' optie verschijnt niet in het tijdlijnmenu, omdat de tijdlijn van een pagina alleen de activiteiten toont die zijn uitgevoerd door de pagina zelf of door een andere pagina waarmee de pagina is gelinkt. Dit betekent dat u tags alleen kunt zien op de tijdlijn van een pagina als de pagina die is getagged de tijdlijn van de pagina heeft gebruikt waarmee ze gelinkt is.

Bovendien, waar vind ik mijn activiteiten?

Als je wilt weten waar je activiteiten zijn, moet je naar het tabblad 'Agenda' in de linkerbenedenhoek van de Google Calendar-pagina gaan. Daar zie je een overzicht van al je aankomende activiteiten.

Door Sidky Karins

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt tijdlijn Facebook? :: Wat gebeurt er als je een vriend blokkeert op Facebook?
Handige links