Huis > K > Kun Je Op Een Samsung Facetimen?

Kun je op een Samsung FaceTimen?

Je kunt de app FaceTime niet gebruiken op je Android toestel. Toestellen van Samsung, Huawei, OnePlus, Sony en Oppo draaien op Android. Voorbeelden van Apple (iOS) toestellen zijn iPhone's, iPads en MacBooks. Met behulp van deze apparaten kun je (onderling) met elkaar facetimen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke 3D bril voor Samsung TV?

De SSG-5100GB/XC is een actieve 3D-bril voor gebruik met diverse TV's.

Wat is het verschil tussen FaceTime en WhatsApp?

WhatsApp biedt dezelfde mogelijkheid, maar dan met 'slechts' acht mensen. In de meeste gevallen zal dat genoeg zijn, maar de optie om meer mensen toe te voegen blijft fijn. De persoon die in een FaceTime-groepsgesprek aan het woord is, komt groter in beeld te staan dan de andere deelnemers. Kun je met Android FaceTimen? Heb je een Android-telefoon of -tablet? Of een Windows-pc? Daar werkt FaceTime dus niet op. Gelukkig zijn er dan diverse alternatieve mogelijkheden om te videobellen via internet.

Dus, hoe kan je een facetime-gesprek opnemen?

Er zijn een paar manieren om een FaceTime-gesprek op te nemen. U kunt de ingebouwde schermrecorder op uw iPhone gebruiken, een programma van derden gebruiken of QuickTime op uw Mac gebruiken.
Om de ingebouwde schermrecorder te gebruiken, opent u de FaceTime-app en begint u een gesprek. Open vervolgens het Control Center en tik op de opnameknop. De opname begint meteen en wordt opgeslagen in je Foto's-app.
Om een app van derden te gebruiken, zijn er veel opties beschikbaar. Een populaire optie is Call Recorder for FaceTime, die beschikbaar is voor zowel iPhone als Mac. Deze app neemt zowel audio als video van je FaceTime-gesprek op, en je kunt de opname opslaan in je camerarol of delen via e-mail of sociale media.
Om QuickTime op je Mac te gebruiken, moet je een kopie van het programma geïnstalleerd hebben. Open QuickTime en kies "Nieuwe filmopname" in het menu Bestand. Klik vervolgens op de pijl omlaag naast de opnameknop en kies je iPhone als invoerbron. Het FaceTime-gesprek zou in het QuickTime-venster moeten verschijnen en je kunt de opname starten door op de opnameknop te klikken. En nog een vraag, is bellen met facetime gratis? Ja, bellen met FaceTime is gratis.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je 5G aan op een Samsung?

Het icoon moet ingedrukt worden voor het menu. Druk op geavanceerd. De indicator naast Overdracht naar mobiele gegevens kan worden in- of uitgeschakeld.

Vervolgens, hoe videobellen met samsung?

Op de meeste Android smartphones staat Google Duo videobellen al geïnstalleerd, maar deze app is ook beschikbaar voor Apple-producten. Zo kunt u dus gratis videobellen met gebruikers van Android en Apple smartphones. Daarvan, is facetime gratis in het buitenland? Dus email, Berichten, WhatsApp, FaceTime, Skype, Viber: allemaal gratis. Als er geen wifi of internet is dan kan je datzelfde ook over 3G of 4G doen, maar dat is meestal verschrikkelijk duur (behalve tekstberichten). In het voorbeeld van Suriname (een van de duurste regio's voor Nederlanders) kost het 5 euro per Mb.

Kan FaceTime op Windows?

FaceTime op Windows en Android

Dit werkt via de webbrowsers Chrome en Edge, dus het is niet nodig om daarvoor een app te installeren. Als iemand via een iPhone, iPad of Mac een FaceTime-gesprek start en een link deelt, kunnen Android- of Windows-gebruikers via de webbrowser daaraan deelnemen.
Dit in overweging nemend, waarom kan ik niet videobellen met whatsapp? Er zijn twee mogelijke redenen waarom je niet zou kunnen videobellen met WhatsApp:
1. Je mobiele apparaat ondersteunt geen video-oproepen. Dit kan het geval zijn als je een oudere versie van de app gebruikt of als je een eenvoudigere telefoon hebt die geen video-oproepen ondersteunt.
2. Je hebt geen goede internetverbinding. Video-oproepen vereisen een goede internetverbinding om goed te werken, dus als je een slechte connectie hebt, kan dit de oorzaak zijn van problemen met videobellen.

Dienovereenkomstig, kun je videobellen met whatsapp op de laptop?

Ja, dat kan. WhatsApp heeft een computerapp die je kunt gebruiken om video-oproepen te doen. Je kunt de app hier downloaden: https://www.whatsapp.com/download/.

Door Aylward

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een Drieslagfolder in Word? :: Is bellen met FaceTime gratis?
Handige links