Huis > H > Hoe Verwijder Je Een Account Op De Switch?

Hoe verwijder je een account op de switch?

Volg deze stappen:

  1. Kies SYSTEEMINSTELLINGEN vanuit het HOME-menu.
  2. Scroll naar beneden om “Gebruiker” op te lichten en selecteer daarna de juiste gebruikersaccount.
  3. Scroll helemaal naar beneden en kies GEBRUIKER VERWIJDEREN.
  4. Vink het vakje naast “Delete” aan en kies VOLGENDE.
  5. Kies DEZE GEBRUIKER VERWIJDEREN.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Hoeveel uur heb ik gespeeld op de switch?

Volg deze stappen:

Start de app op je smartapparaat nadat je je Nintendo Switch-systeem hebt gekoppeld aan de app 'Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch'. In het hoofdmenu van de app kun je kiezen welk overzicht je wilt bekijken: Speeltijd - Bekijk de dagelijkse speeltijd op het Nintendo Switch-systeem.
Waar vind ik registratiecode Nintendo Switch? Volg deze stappen:

Open de app 'Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch' op je iOS- of Android-apparaat. Tik op het pluspictrogram in de rechterbovenhoek. Tik op 'EEN NINTENDO SWITCH-SYSTEEM REGISTREREN'. Tik op VOLGENDE om de registratiecode voor de app 'Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch' te krijgen.

Vervolgens, hoe ontgrendel je family link?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u Family Link kunt ontgrendelen. Eén manier is om naar de Family Link-app te gaan en u aan te melden met het Google-account van uw kind. Zodra u bent aangemeld, tikt u op de naam van het kind en vervolgens op de knop "Ontgrendelen". Een andere manier is om naar de Family Link-website te gaan en u aan te melden met het Google-account van uw kind. Zodra u bent aangemeld, klikt u op de naam van het kind en vervolgens op de knop "Ontgrendelen". Trouwens, wat is de maximum leeftijd voor family link? Er is geen leeftijdsgrens voor het gebruik van Familielink. Kinderen moeten echter 13 jaar of jonger zijn om een Google-account met Gezinslink aan te maken.

Gerelateerde artikelen

Hoe Nintendo-account koppelen?

U kunt systeeminstellingen kiezen in het startmenu nadat u een gebruiker hebt aangemaakt, en vervolgens een gebruiker kiezen om de profielinstellingen te openen.

Wat gebeurt er als je je PlayStation initialiseren?

Bij het initialiseren van je PS4™-systeem worden systeeminstellingen teruggezet naar de standaardwaarden. Hierbij worden data die zijn opgeslagen in systeemopslag plus alle gebruikers en hun gegevens van het systeem verwijderd. Hoeveel uur heb ik op de PS4 gezeten? Je kunt controleren hoelang je kind die dag heeft gespeeld. Als je de gegevens voor elk kind wilt zien, selecteer je (Instellingen) > [Ouderlijk toezicht/Familiebeheer] > [Familiebeheer]. Kinderen kunnen in de volgende schermen zien hoeveel speeltijd ze hebben.

Dit in overweging nemend, hoe zet je een tijdslot op de ps4?

Ga naar Instellingen > Ouderlijk toezicht/Familiebeheer> Familiebeheer en selecteer het kinderaccount. Selecteer een Tijdzone en vervolgens Speeltijdinstellingen. Selecteer Opslaan om de ingestelde beperkingen toe te passen. Bovendien, waarom vraagt google om je geboortedatum? Google vraagt je geboortedatum om verschillende redenen. Ten eerste gebruikt het bedrijf de gegevens om ervoor te zorgen dat gebruikers van de diensten van Google de juiste leeftijd hebben om deze te gebruiken. Bijvoorbeeld, sommige landen hebben wetten die bepalen dat alleen mensen van een bepaalde leeftijd toegang hebben tot bepaalde soorten inhoud of diensten. Als Google jouw leeftijd kent, kan het ervoor zorgen dat je alleen toegang hebt tot de diensten waarvoor je oud genoeg bent.
Ten tweede gebruikt Google de gegevens om ervoor te zorgen dat de advertenties die je ziet relevant zijn voor jou. Bijvoorbeeld, als je een tiener bent, zal Google waarschijnlijk advertenties tonen voor t-shirts en muziekfestivals, terwijl het advertenties voor verzekeringen en pensionering aan iemand die dichter bij de pensioengerechtigde leeftijd zal laten zien.
Ten derde gebruikt Google de gegevens om ervoor te zorgen dat de inhoud van de diensten relevant is voor jou. Bijvoorbeeld, de zoekresultaten die je ziet wanneer je naar iets op zoek bent zullen waarschijnlijk anders

Is het mogelijk om je geboortedatum te veranderen?

Het is mogelijk om je geboortedatum te wijzigen. Dit kan door contact op te nemen met de klantenservice van de site waar je je aanmeldt of door een verzoek in te dienen bij het bedrijf.

Door Griffin

Vergelijkbare artikelen

Hoe schakel je Family Link uit als kind? :: Kan je Family Link verwijderen?
Handige links