Huis > H > Hoe Fast And The Furious Kijken?

Hoe Fast and the Furious kijken?

Waar kan je alle Fast & Furious-films streamen?

  1. The Fast and the Furious is te zien via Amazon Prime Video, Pathé Thuis, Google Play en iTunes.
  2. 2 Fast 2 Furious is te zien via Amazon Prime Video, Pathé Thuis, Google Play en iTunes.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik VR films kijken?

Bent u geïnteresseerd in het afspelen van uw eigen materiaal, films of series? Dat kan via een aantal verschillende apps. Het meest gebruikte platform is de Oculus Cinema, die op alle platforms kan worden gebruikt. Whirligig is een populaire app op Steam.

En nog een vraag, wat is de beste fast and the furious?

Beste film: Furious 7

De beste film in de reeks is de film waarin afscheid wordt genomen van hoofdrolspeler Paul Walker (Brian O'Connor) die kwam te overlijden door een auto-ongeluk. Ook de vijfde en zesde film doen het goed bij critici en publiek, evenals de spin-off Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw uit 2019.
Wat dit betreft, waar is fast and furious te zien? The Fast and the Furious - Videoland.

Men kan zich ook afvragen: wat is het eerste deel van fast and furious?

Het eerste deel van de Fast and Furious franchise is The Fast and the Furious, die uitkwam in 2001. De film volgt straatracer Dominic Toretto, die wordt gerekruteerd door de FBI om hen te helpen een drugsbaron op te pakken. De film was een kritisch en commercieel succes en bracht meer dan 200 miljoen dollar op aan de kassa. Hoe oud moet je zijn voor Fast and the Furious? Er is geen definitief antwoord, omdat de classificaties voor de Fast and the Furious-franchise per film verschillen. De eerste film in de serie heeft echter een PG-13 classificatie, wat betekent dat hij geschikt is voor kijkers van 13 jaar en ouder.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik 3D kijken op mijn TV?

Een digitale tv-ontvanger is vereist voor aansluiting op de 3D-televisie. Een blu-rayspeler is vereist om een 3D-film te bekijken. Deze speler moet worden gebruikt voor het afspelen van een 3D-disc.

Dit in overweging nemend, waar kan ik fast and furious tokyo drift kijken?

Bekijk het aanbod van The Fast and the Furious: Tokyo Drift

  • Bekijk op Pathé Thuis.
  • Bekijk op Netflix.
  • Bekijk op Prime Video.
Wat is de laatste Fast and Furious? De releasedatum van Fast & Furious 10 is dus april 2023. In een eerdere planning zou het tiende deel al in april 2021 uitkomen, maar door corona werd de planning grondig overhoop gegooid. Vin Diesel bevestigde eerder al tegen Regal dat de opnames van het tiende en elfde deel in januari van 2022 beginnen.

Waar draait Fast and Furious 9?

Videoland

  • Videoland.
  • Nieuw op Videoland.
Hoe laat is Fast Furious 9 in de bioscoop? Het is nog onbekend wanneer Fast Furious 9 in de Nederlandse bioscopen zal draaien. De Amerikaanse releasedatum is 12 juni 2020, maar dat betekent niet dat de film ook meteen in Nederland in de bioscoop zal verschijnen. Het is afwachten of de release datum van Fast Furious 9 in Nederland gelijk zal zijn aan die van de Verenigde Staten, of dat de film hier enkele weken of zelfs maanden later in de bioscoop zal draaien.

Waar kan ik Fast and Furious Hobbs and Shaw kijken?

Als je Fast and Furious Hobbs and Shaw wilt kijken, kun je dat doen op Netflix.

Door Brand Berkey

Vergelijkbare artikelen

Hoe oud moet je zijn voor Fast 9? :: Wat is de laatste film van Fast and Furious?
Handige links