Huis > W > Wat Is De Beste Gratis Fietsapp?

Wat is de beste gratis Fietsapp?

Strava (iPhone / Android, Gratis)

De app toont jou verschillende statistieken tijdens het wielrennen, zoals de snelheid, de afstand en tijd die je hebt gereden. Na jouw rit kun je al de statistieken bekijken en vergelijken met de overige ritten die je hebt gereden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Welke app voor fietsnavigatie?

De 9 beste fiets-apps voor Android

  • Fietsknoop. Deze app voor op de fiets zit boordevol functies waarmee je nooit meer verdwaalt.
  • Vlaanderen Fietsland.
  • Fietsersbond Routeplanner.
  • Fiets Tracker – fietscomputer.
  • Route.nl Fiets & Wandelroutes.
  • Strava.
  • Google Maps.
Mensen vragen ook: wat is een fijne fiets app? Komoot is 1 van de weinige fietsapps waarbij je gesproken navigatie ontvangt zonder daar een premium account voor af te sluiten. Je hoeft dus niet af te stappen om je route te vinden. Deze is wel alleen in het Engels beschikbaar. Komoot is er voor iOS en Android.

Kan je Waze ook met de fiets gebruiken?

Ja, je kunt Waze gebruiken met een fiets. Je kunt de Waze app gebruiken om te navigeren terwijl je op de fiets zit. De app geeft afslag-voor-afslag aanwijzingen, en je kunt ook live verkeersupdates en waarschuwingen voor wegafsluitingen zien. Welke app houdt fietsafstand bij? De app die de fietsafstand bijhoudt heet Cyclemeter. Het is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Cyclemeter gebruikt de GPS op je telefoon om je rit bij te houden. Het geeft je je huidige snelheid, afstand, tijd en gemiddelde snelheid. U kunt ook uw vorige ritten en uw vooruitgang in de tijd zien.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Kun je Strava gratis gebruiken?

Gratis. Om maar in de categorie “fijn” te blijven; het gebruik van Strava is gratis. Op jouw eigen account houdt de app je prestaties bij en analyseert die voor zover jij dat wenst. Daar hoef je niets voor te doen! Vervolgens, welke fietsnavigatie werkt met knooppunten? De apps van Fietsknoop, Route.nl en ANWB fietsen gebruiken deze knooppunten voor de routes. Lees meer over knooppuntroutes op Nederlandfietsland.nl. De app Fietsknoop werkt gemakkelijk wanneer je zelf knooppuntroutes wilt uitstippelen.

Dienovereenkomstig, hoe zet ik een fietsroute op mijn telefoon?

De handigste apps om te navigeren met je telefoon zijn MAPS.ME en Komoot. Die werkt op zowel iPhone en Android; handig als jouw partner zo nodig een iPhone moet hebben, terwijl jij (de slimmere dus) een Android toestel gebruikt. Is er een knooppunten app? Nee, er is geen nodes app.

Is Fietsknoop app gratis?

Ja, Fietsknoop is gratis. Er zijn geen aankoopkosten of andere kosten verbonden aan het gebruik van de app.

Door Tamarah Bunson

Vergelijkbare artikelen

Wat is de beste fietscomputer? :: Kan je Waze ook met de fiets gebruiken?
Handige links