Huis > H > Hoe Zet Je Een Filmpje In Een Powerpoint Presentatie?

Hoe zet je een filmpje in een PowerPoint presentatie?

Selecteer in de normale weergave de dia waaraan u een video wilt toevoegen. Klik op het tabblad Invoegen op de optie Video en vervolgens op Film uit bestand. Selecteer in het dialoogvenster Film kiezen het bestand dat u wilt invoegen. Als u de video wilt invoegen in de dia, hoeft u alleen maar op Invoegen te klikken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Hoe maak je een filmpje van een PowerPoint?

Opslaan als een videobestand

Selecteer Opslaan in het menu Bestand om er zeker van te zijn dat al uw recente werk is opgeslagen in de presentatie-indeling van PowerPoint (. pptx). Klik in het menu Bestand op Opslaan en verzenden. Klik onder Opslaan en verzenden op Een video maken.
Hoe kan je een filmpje downloaden van YouTube? Open je webbrowser, zoek de video die je wilt downloaden van YouTube en kopieer de URL van de adresbalk. Keer dan terug naar 4K Video Downloader en klik op de groene 'Plak Link' knop linksboven. De software verkrijgt dan informatie over de video en geeft je een keuze aan kwaliteitsopties.

Dus, hoe laat je een filmpje afspelen in powerpoint?

De eerste stap is het invoegen van een videobestand in uw PowerPoint-presentatie. Ga hiervoor naar het tabblad Invoegen en klik op Media > Video. Blader dan naar je videobestand en voeg het in de dia in.
Zodra de video is ingevoegd, moet je enkele aanpassingen doen om hem correct af te spelen. Ga eerst naar de afspeelinstellingen van de video en zorg ervoor dat het uitrolmenu "Starten" op "Automatisch" staat. Dit zorgt ervoor dat de video begint te spelen zodra de dia wordt geopend. Ga vervolgens naar het tabblad "Video Tools" en zorg ervoor dat het uitrolmenu "Afspelen" is ingesteld op "Continu". Hierdoor wordt de video continu afgespeeld, zelfs als u naar de volgende dia gaat. Ga ten slotte naar de tab "Opmaak" en zorg ervoor dat de optie "Lopen tot gestopt" is aangevinkt. Dit zorgt ervoor dat de video doorloopt totdat de gebruiker hem handmatig stopt. Hoe laat je een PowerPoint automatisch afspelen? Er zijn een paar manieren om een PowerPoint-presentatie automatisch te laten afspelen.
De eerste manier is om een aangepaste diavoorstelling te maken. Ga hiervoor naar het tabblad Diavoorstelling en klik op Aangepaste diavoorstelling. Selecteer vervolgens de dia's die u in de aangepaste show wilt opnemen en klik op OK. Ga tenslotte naar het tabblad Diavoorstelling en klik op Diavoorstelling afspelen.
De tweede manier is om de functie Diavoorstelling opnemen te gebruiken. Hiermee kunt u uw stem en handelingen opnemen terwijl u de dia's vooruit schuift. Ga hiervoor naar het tabblad Diavoorstelling en klik op Diavoorstelling opnemen. Blader vervolgens door de dia's en voeg uw stem en acties toe. Als u klaar bent, klikt u op Opname stoppen.
De laatste manier is de functie Show instellen. Hiermee kunt u opties selecteren voor de manier waarop de presentatie wordt afgespeeld. Ga hiervoor naar het tabblad Diavoorstelling en klik op Toon instellen. Selecteer vervolgens de gewenste opties en klik op OK.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een achtergrond in PowerPoint?

Om een achtergrondafbeelding aan een dia toe te voegen, klikt u op de rand van de dia en selecteert u Achtergrond opmaken.

Hoe zet je een video in Google presentaties?

Een video aan een presentatie toevoegen

  1. Open op je computer een presentatie in Google Presentaties.
  2. Klik op de dia waaraan je de video wilt toevoegen.
  3. Klik op Invoegen. Video.
  4. Geef aan waar je de video vandaan wilt halen: Zoeken op YouTube. Via URL. Google Drive.
  5. Kies een video.
  6. Klik op Selecteren.
Waarom kan ik geen video invoegen in PowerPoint? Klik met de rechtermuisknop in het vak Video invoegen vanaf een website, klik op Plakken om de insluitcode te plakken en klik op Invoegen. Belangrijk: Als Video van website wordt weergegeven in de vervolgkeuzelijst maar u de optie niet kunt kiezen, controleert u of Adobe Shockwave Player is geïnstalleerd.

Bovendien, hoe zet je een filmpje in powerpoint op ipad?

Video of audio toevoegen

  1. Ga naar de dia waaraan je video of audio wilt toevoegen, tik op en tik vervolgens op .
  2. Tik op 'Foto of video'.
  3. Navigeer naar het gewenste bestand en tik erop.
  4. Om de grootte van een video aan te passen, sleep je een van de blauwe stippen.
  5. Tik op de afspeelknop op de media om deze af te spelen.
Trouwens, hoe kan ik zelf een filmpje maken? Er zijn een paar verschillende manieren waarop je je eigen video kunt maken. Als je geen ervaring hebt met het maken van video's, is het misschien het beste om een ​​videoclip te maken. Je kunt een videoclip maken door een ​​aantal foto's te nemen en deze vervolgens samen te voegen in een video-editor. Je kunt ook een aantal video's opnemen en deze vervolgens samenvoegen in een video-editor.

Dit in overweging nemend, hoe kan je een filmpje versnellen?

Als je een film wilt versnellen, kun je de framesnelheid verhogen. Dit betekent dat het aantal beelden per seconde toeneemt, waardoor de film sneller lijkt te gaan.

Door Walley

Vergelijkbare artikelen

Hoe iPhone koppelen aan computer? :: Hoe moet je een mail sturen?
Handige links