Huis > W > Wat Kun Je Doen Met Airdrop?

Wat kun je doen met AirDrop?

AirDrop is een manier van het versturen van bestanden, zoals foto's en video's, tussen apparaten van Apple. Je hebt er geen internetverbinding voor nodig, de bestandsoverdracht gaat via Bluetooth. Met radiogolven wordt er een soort mini-netwerk gemaakt tussen de apparaten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Hoe bestanden overzetten van pc naar iPhone?

Sleep bestanden vanuit een map of venster naar de documentenlijst om ze naar het apparaat te kopiëren. U kunt ook klikken op 'Voeg toe' in de documentenlijst in iTunes, het bestand of de bestanden opzoeken die u vanaf de computer wilt kopiëren en vervolgens klikken op 'Voeg toe'. Dienovereenkomstig, kan iphone niet verbinden met pc? 9 oplossingen voor wanneer je iPhone niet herkend wordt door iTunes op je PC of Mac.

  • Wanneer iTnues je iPhone niet herkent probeer met het volgende:
  • Gebruik andere kabel.
  • Oplaadpoort schoonmaken.
  • iTunes upadaten.
  • iPhone opnieuw starten.
  • Toegang aan je pc geven.
  • Gebruik andere usb-poort.
  • Computer herstarten.

Bovendien, waarom kan ik mijn iphone niet synchroniseren?

Er zijn een paar redenen waarom uw iPhone niet synchroniseert. Een mogelijkheid is dat de USB-kabel die u gebruikt niet goed werkt. Een andere mogelijkheid is dat er een probleem is met de software op uw computer. Als je een Mac gebruikt, controleer dan of je de laatste versie van iTunes hebt geïnstalleerd. Gebruikt u een pc, zorg er dan voor dat u de laatste versie van iCloud voor Windows hebt geïnstalleerd. Controleer ten slotte of uw iPhone is ingeschakeld en ontgrendeld. Als hij vergrendeld is, moet u uw wachtwoord invoeren voordat hij kan synchroniseren. Bovendien, waarom synchroniseert mijn ipad niet met mijn iphone? Er zijn verschillende redenen waarom uw iPad niet synchroniseert met uw iPhone. Eén reden kan zijn dat uw iCloud-accounts niet hetzelfde zijn op beide apparaten. Een andere reden kan zijn dat u verschillende inhoudstypen hebt geselecteerd voor synchronisatie in de iCloud-instellingen op elk apparaat. Als u bijvoorbeeld hebt geselecteerd om foto's te synchroniseren op uw iPhone, maar niet op uw iPad, dan ontvangt uw iPad geen nieuwe foto's van uw iPhone. Zorg er ten slotte voor dat beide apparaten met hetzelfde Wi-Fi-netwerk zijn verbonden, want voor de synchronisatie is een actieve internetverbinding nodig.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Dienovereenkomstig, hoe synchroniseer ik mijn telefoon met mijn ipad?

Stappen om te synchroniseren:

Zorg er eerst voor dat je op beide apparaten met hetzelfde Apple ID-account bent aangemeld en controleer of wifi op beide apparaten is ingeschakeld. Ga vervolgens in de Instellingen-app naar het iCloud-gedeelte.
Mensen vragen ook: hoe synchroniseer ik mijn iphone foto's? iPhone, iPad of iPod touch

Tik op 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud' > 'Foto's'. Zorg dat 'Upload naar mijn fotostream' is ingeschakeld. Als u deze optie niet ziet, schakelt u iCloud-foto's in om uw foto's en video's in iCloud te bewaren. Stop de Camera-app op het apparaat waarmee de gezochte foto is gemaakt.

Hoe krijg ik mijn oude apps op mijn nieuwe iPhone?

Het apps overzetten kan beginnen zodra je de reservekopie hebt gemaakt. Kies er bij het installeren van de nieuwe iPhone voor om de reservekopie in de iCloud hierop terug te zetten, en je apps (en andere gegevens die zijn opgeslagen in deze reservekopie!) worden overgezet op je nieuwe toestel. Daarvan, hoe kom je bij begin direct iphone? Om direct te beginnen met de iPhone, moet je het apparaat aansluiten op een computer met iTunes erop. Vervolgens kun je de iPhone aanpassen aan je wensen door middel van de opties in iTunes. Als je de iPhone gebruikt met een SIM-kaart, moet je deze eerst activeren voordat je het apparaat kunt gebruiken.

Kan iPhone niet configureren?

Kan ik mijn iPhone niet configureren?
Er zijn een aantal dingen die je kunt proberen als je problemen ondervindt bij het configureren van je iPhone.
Eerst en vooral, zorg ervoor dat je een goede internetverbinding hebt. Als je een wifi-verbinding gebruikt, controleer dan of de router goed werkt en of je een sterk signaal ontvangt. Als je een mobiele dataverbinding gebruikt, controleer dan of je abonnement voldoende data heeft en of de snelheid van je verbinding goed is.
Als je internetverbinding goed is, probeer dan de volgende stappen:
1. Hard reset je iPhone. Dit kan je doen door de aan/uit-knop tegelijkertijd in te drukken met de knop voor verminderen van geluid of de Home-knop, afhankelijk van welk model iPhone je hebt. Houd deze twee knoppen ingedrukt totdat het Apple-logo verschijnt.
2. Zorg ervoor dat je de meest recente versie van iOS hebt geïnstalleerd. Je kunt dit doen door naar de "Instellingen" app te gaan en vervolgens naar "Algemeen" > "Software-update".
3. Als je problemen blijft ondervinden, neem dan contact op met Apple Support.

Door Zobe Greenham

Vergelijkbare artikelen

Welke films op tv met kerst 2021? :: Hoe iPhone koppelen aan computer?
Handige links